Easy 497 Kids

Voorjaarsaanbieding Sterckeman Easy 497 Kids

Caravans

De Sterckeman Easy 497 Kids is een ruime familiecaravan. Hij heeft voorin een vast tweepersoonsbed en achterin een stapelbed met drie etages. In het midden de dinette en daar tegenover de keuken.

Easy 497 Kids ruim uitgerust

Sterckeman staat bekend om zijn ruime uitrusting tegen een scherpe prijs. Deze nieuwe verrassende gezinscaravan past wat dat betreft helemaal in dat plaatje. Veel extra’s zijn namelijk gewoon standaard. We noemen het grote raam aan de voorkant. Een derde etage in het stapelbed. De grote garagedeur van 105 bij 105 centimeter. Het 15 centimeter dikke comfortmatras. En de luxe bekleding van de zithoek. Dit zogenoemde Spring Pack heeft een verkoopwaarde van 1635 euro.

Sterckeman 497
Drie etages in het stapelbed.

Maar daarmee zijn we er nog niet. De Easy 497 Kids heeft ook een XL-Freeze 150 liter compressorkoelkast. En het Pack Touring Plus. Dit pakket bevat de AKS 3004, schokbrekers, een serviceluik van 75 bij 30 centimeter en een reservewiel en reservewielhouder in de disselbak. Tenslotte is er het Pack Performance. Dat bevat de Truma Therme 5 liter boiler, een handdouche, een dakluik van 70 bij 50 centimeter, een hordeur en een 30 liter afvalwatertank. Bij de zitgroep en het vaste bed zijn drie led-leesspots te vinden.

Scherpe prijs

Met alle genoemde extra’s komt deze Easy 497 Kids op een verkoopprijs van 19.585 euro. Met de voorjaarsaanbieding van Sterckeman ben je een stuk goedkoper uit. De actieprijs komt namelijk neer op 17.995 euro. Dat is een klantvoordeel van 1.590 euro. Deze familiecaravan staat vanaf half februari bij de dealers. Sterckeman geeft op alle modellen drie jaar fabrieksgarantie en zeven jaar garantie op vochtinwerking.

Sterckeman 497 Easy Kids 2020

De prijs is all-in, dus inclusief 21% btw, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.

Naar de site van Sterckeman.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant