497 Family

Voorjaarsaanbieding: Caravelair Alba 497 Family

Caravans

De Caravelair Alba 497 Family is een zevenpersoons familiecaravan. Hij is er nu als voorjaarsaanbieding. Je kunt op deze rijk uitgeruste caravan 1590 euro besparen.

Alba 497 Family: veel ruimte voor je geld

Deze ruime familiecaravan heeft voorin een vast tweepersoonsbed. Verder in het midden een dinette met daar tegenover de keuken. Achterin zien we een flinke toiletruimte, een grote hangkast en een stapelbed met drie bedden. Je bouwt ze gemakkelijk om tot een grote garage/opbergruimte. Deze is ook van buiten bereikbaar via de grote garagedeur van 105 x 105 centimeter.

Alba

Rijke uitrusting

De Caravelair Alba 497 Family is onder meer voorzien van het Primavera-pakket. Behalve het al genoemde derde stapelbed en de grote garagedeur hoort daar ook het grote voorraam bij. Evenals comfortbekleding in de zithoek en een comfortmatras van 15 centimeter dik. Dit pakket kost normaal 1635 euro. Maar daarmee zijn we er nog niet.

Deze Alba heeft een XL-Freeze 150 liter compressorkoelkast. Daar komt bij het Pack Travel-plus: AKS 3004, schokbrekers, een serviceluik van 75×30 centimeter, een reservewiel en een reservewielhouder in de disselbak. Tenslotte is hij uitgerust met het Pack Ambition: Truma Therme 5 liter boiler, handdouche, dakluik 70×50 centimeter, hordeur, afvalwatertank 30 liter en drie led-leesspots bij de zitgroep en het vaste bed.

Alba 497 Family

Met voordeel

De Alba 497 Family met genoemde uitrusting zou qua prijs uitkomen op 19.585 euro. Als voorjaarsaanbieding kost hij 17.995 euro inclusief de drie pakketten. Daarmee heb je een klantvoordeel van 1.590 euro. Caravelair geeft op alle modellen drie jaar fabrieksgarantie en zeven jaar garantie op vochtinwerking. Hij staat vanaf eind februari bij de dealers.

Naar de site van Caravelair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant