ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Voordeelprijs Truma LevelControl Set geprolongeerd
Voordeelprijs Truma LevelControl Set geprolongeerd
Accessoires

Voordeelprijs Truma LevelControl Set geprolongeerd

  1. 5 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Truma verlengt de aantrekkelijke aanbieding van de Truma LevelControl Set voor € 299,- tot 30 april 2018. Perfect voor als je geïnteresseerd bent in de LevelControl, maar nog geen iNet Box in je camper of caravan hebt.

Truma LevelControl: gasvoorraad onder controle

De twee producten in deze set, de LevelControl en de iNet Box, maken het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig de gasvoorraad via de app te controleren. De Truma LevelControl meet via ultrasoon het gasvulpeil en stuurt de informatie naar de iNet Box. Deze stuurt de meetgegevens per bluetooth of sms naar je smartphone. Via de Truma App krijg je vervolgens een gedetailleerde inzage in je gasvoorraad, zowel in procenten als in kilogrammen. Daarnaast zie je hoe lang je nog met het gas kunt doen. De Truma LevelControl werkt met alle gangbare Europese stalen en aluminium gasflessen.

Andere nuttige functies

Het berekenen van het gasvulpeil via de app is nog maar één nuttige functie van het iNet System. Zodra je de iNet Box in de camper of caravan hebt, wordt het aantal mogelijkheden nog verder vergroot. Zo kun je via de app op elk moment en overal je Combi-verwarming en de Truma airconditioningsystemen aansturen, de automatische klimaatregeling gebruiken en de voertuigstatus opvragen.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS