Voordeel bij tab knaus tabbert weinsberg

Voordeel bij T@b, Knaus, Tabbert en Weinsberg caravans

Caravans

Je eigen vakantiehuisje aan de trekhaak hangen en vertrekken. Knaus-Tabbert heeft caravans voor elke smaak en ieders beurs. Van de hippe T@b voor 10.340 euro tot aan de Vip-lounge van de Tabbert Cellini Slide Out van 71.690 euro. Nu met ruim voordeel.

Veel keus, veel voordeel

Dat ruime voordeel gaat tot 6.750 euro, om precies te zijn. Daar zorgen de Speciale Edition-modellen en de gunstig geprijsde pakketten vol extra’s voor. Deze pakketten zijn, in vergelijking met het apart bestellen van de accessoires, heel wat voordeliger. Dit betekent dat je een rijk uitgeruste caravan tegen een zeer schappelijke prijs voor de deur kunt hebben staan. De caravans van T@b, Knaus, Tabbert en Weinsberg staan daarbij ook garant voor kwalteit. De keuze is reuze, net als het voordeel dat er te halen valt.

Knaus Sport Silver Selection

De Sport – vanaf 19.589 euro – is een waar multitalent. Hij werd niet voor niets Caravan van het Jaar bij onze Duitse collega’s van het blad Caravaning. De Sport valt in de onderste helft van de middenklasse. Hij heeft tot aan zes slaapplaatsen in de aanbieding. De Silver Selection-uitvoering is er in alle vijftien indelingen. Daar hoort een opwaardering van het maximaal toegestane gewicht bij. Afhankelijk van het model gaat dat van 1300 tot 2500 kilo. Genoeg om de bagage van het hele gezin mee te nemen. Ook de zelfstellende AAA remmen van AL-KO, een neuswiel met kogeldrukmeter en verzwaarde steunen zijn standaard bij de Knaus Sport Silver Selection (foto boven artikel).
Daarmee zijn we er nog niet. Deze uitvoering staat op 17 inch lichtmetalen wielen en heeft een verrijdbare 25 liter afvalwatertank. Verder extra stopcontacten en een gecombineerd buitenstopcontact met antenne-aansluiting. De toiletruimte is voorzien van een open te klappen raam. Ook een rookmelder ontbreekt niet. Veel comfort dat met een voordeel tot aan 5.161 euro ook aangenaam is geprijsd.

Tabbert Da Vinci Finest Edition

Elf verschillende indelingen met tot aan acht slaapplaatsen. Dat is de familievriend Da Vinci van Tabbert. De speciale Finest Edition-uitvoering koppelt daar een voordeel van tot 6.759 euro aan. Afhankelijk van de indeling krijg je o.a. een opwaardering tot 2500 kilo. De AL-KO Big Foot steunen en het Tabbert comfort slaapsysteem. Verder een 21,5 inch tv en een voortentlamp met bewegingsmelder.

Weinsberg Edition Ice

Deze CaraOne voor het hele jaar voldoet prima als je op wintersport gaat. Twee indelingen met tot aan acht slaapplaatsen. Prijs-kwaliteitskampioen voor een vanafprijs van 32.099 euro. Natuurlijk een puike isolatie en een Alde vloeistofverwarming. De waterleidingen zijn vorstbestendig ondergebracht. Het is mogelijk de Edition Ice verder aan te kleden. Een speciaal winterpakket is verkrijgbaar voor 875 euro. En een designpakket kost 784 euro.
Voordeel Ice

Tabbert Allrounder pakket

Bij aankoop van een nieuwe Tabbert Rossini, Da Vinci, Pep, Vivaldi of Puccini kun je het allrounder pakket toevoegen. Het klantvoordeel loopt hierbij op tot aan 4856 euro. Het pakket omvat o.a een Truma DuoControl CS, op afstand te bedienen. Daarnaast een 21,5 inch tv. Een Truma mover (zowel voor de enkelassige als de tandemas uitvoering). Verder de DAB radio met antenne en bluetooth en het 12 volt pakket. Ook beschikbaar voor de Da Vinci Finest Edition. Daarvoor is het voordeel tot 3.848 euro.
Meer informatie vind je op de sites van Knaus, Tabbert en Weinsberg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant