Care Plus Basic

Voor de zekerheid: compacte EHBO-set voor op de camping

Accessoires

Gewond raken op vakantie; je moet er niet aan denken. Op kleine verwondingen kun je je gelukkig goed voorbereiden. Bijvoorbeeld met deze compacte set van Care Plus, die EHBOODCOO (Eerste Hulp Bij Ongelukken Op De Camping Of Onderweg) biedt.
Een schaafwond op de knie, een sneetje door een onhandige snijbeweging of een gebutste enkel door het struikelen over een vermaledijde tentharing. Een ongelukje op de camping zit in een klein hoekje. En wat denk je van scherpe rotsen in zee of een venijnig schelpje waardoor je je voet openhaalt? In al deze gevallen heb je sowieso een pleister nodig. En waar vind je die? In de Care Plus Basic EHBO-set natuurlijk!
EHBO-set

Dertig items

Deze basic set is heel geschikt om mee te nemen op vakantie. Hij is klein (40 x 90 x 140 cm) en weegt slechts 177 gram. In totaal zitten er dertig items in de EHBO-set. Hiermee kan je de meest voorkomende kleine verwondingen behandelen. Zo vind je in de set onder meer vijf kompressen, een hydrofiel windsel, wondpleisters in verschillende maten, snelverband, fixeertape, vinyl handschoenen, alcoholdoekjes, een schaartje, een pincet en veiligheidsspelden. Wil je dit setje echt overal mee naartoe nemen? Dat kan. De ehbo-set is namelijk voorzien van klittenband, zodat je hem makkelijk aan je riem, tas of fietsstuur kunt bevestigen. Handig bij uitstapjes vanaf de camping.

Meer sets

Care Plus Basic EHBO setDe Care Plus Basic EHBO-set is geschikt voor één à twee personen en kost 14,99 euro. Care Plus heeft ook EHBO-sets voor onder anderen families en avonturiers. Je vindt ze allemaal via onderstaande link.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant