ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vier keer nieuwe Ventura Air
Vier keer nieuwe Ventura Air
Tent

Vier keer nieuwe Ventura Air

  1. 19 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Ventura Air-voortenten heeft vier nieuwe modellen. Een opblaasbare voortent staat strak, is eenvoudig op te zetten en af te breken en daardoor ideaal voor korte vakanties en outdooravonturen. Ventura Air maakt gebruik van de beste luchttechnieken, gecombineerd met de bekende materialen van Isabella. Wij laten je de vier nieuwe modellen zien.

Trinus 400

Eenvoudig, ruim en snel. De nieuwe Trinus 400 is de ideale reistent voor het hele gezin. Dit dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte. De voortent kan aan beide kanten op verschillende manieren worden uitgebreid met de Ventura Air Annex. Met de Draught Stopper-luchtbuis wordt de voortent probleemloos met de caravan verbonden en het kleine afdak geeft de Trinus 400 een heel ruime uitstraling. Dankzij steunstangen en het Advanced Air-systeem is de Ventura Air Trinus 400 een zeer stabiele en betrouwbare reisgenoot. De Trinus is 260 centimeter diep en 400 centimeter breed. Het gewicht is 32,6 kg.

Details: Lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstangen, Draught Stopper met luchtbuis, Advanced Air System, verandastokken, klittenband met mogelijkheid voor ledstrips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken, glasvezelstok afdak, voorbereiding voor zonneluifel. De Air-aanbouw die aan beide kanten is te bevestigen, aan tent te monteren kuipzeil en binnenhemel.

Ventura air

Cito 350

Elegante en gebogen voortent met uitstekende lichtinval en uitbreiding. Voorzien van grote ramen en dubbele lichtpanelen in het dak. Daardoor zeer licht en ruim. De Draught Stopper-luchtbuis langs de zijkant van de caravan garandeert een goede aansluiting tegen de caravan. Met de dubbele pezen kan de Cito 350 zowel aan een caravan als aan de tentrails van campers worden bevestigd. Door de dubbele lichtpanelen van de Cito 350 schijnt het licht naar binnen en de verandaoptie maakt de Cito 350 luchtig, gezellig en licht. De Ventura Air Annex past perfect en is een uitstekende slaapplek voor gasten of kinderen. Hij wordt apart verkocht. De Cito is 260 centimeter diep en 350 centimeter breed. Hij weegt 30 kilo.

Details: Dubbele lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstokken, Draught Stopper-luchtbuis, Advanced Air System, verandastangen, klittenband met mogelijkheid voor ledstrips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, extra luchtbuizen voor sterker dak, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken. De Air-aanbouw die aan beide kanten is te bevestigen, waterbestendige aluminium stokken, aan tent te monteren kuipzeil en binnenhemel.

Vivo

Compacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen. Met een elegante en eenvoudige vorm is de Vivo de ideale keuze voor korte outdoorvakanties. De Vivo is zeer eenvoudig op te zetten en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel. De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan en dankzij de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven. Ingenaaide gordijnen, brede open voor- en zijkanten en eenvoudig op te zetten. Altijd klaar voor de vakantie met een eenvoudige constructie, vorm en coole look. Hij is leverbaar in twee maten. De Vivo met blauwe markering is voor caravans met een maximale hoogte van 225 centimeter. De Vivo met een oranje markering is voor een kampeerbus of camper meteen hoogte van maximaal 270-290 centimeter. De diepte is 260 centimeter, de breedte 300 centimeter. De Vivo weegt 22,4 kilo.

Details: Afritsbaar front, zijdeuren/raam met muggengaas, ingenaaide gordijnen en de mogelijkheid om het hele front opzij te rollen, Advanced Air System, Draught Stopper met lucht tegen de caravan, klittenband met mogelijkheid voor ledstrips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, extra grondzeil (apart te koop), dubbele pees, dubbele luchtpomp en grote petluifel (50 cm).

Simplex

Sportieve en eenvoudige voortent voor caravans, campers en bussen. De verstelbare hoogte maakt hem voor vele doeleinden geschikt. De lichtpanelen in het dak, de slaapcabine en de mogelijkheid voor een zonneluifel zijn slechts een paar voorbeelden van de fantastische functies die de Simplex zo uniek maken. Dankzij het kuipzeil en de ingenaaide gordijnen is hij eenvoudig op te zetten en daardoor altijd klaar om op vakantie te gaan. Er zijn twee hoogtes. Hoogte 1 past op voertuigen tussen de 180 en 220 centimeter. Hoogte 2 is voor voertuigen tussen de 230 en 265 centimeter. De Simplex is 350 centimeter diep en 320 centimeter breed. Hij weegt 29,4 kilo.

Details: Afritsbaar front, twee achterdeuren met muggengaas, Advanced Air System, verstelbare hoogte, kuipzeil, slaapcabine in ademend materiaal met muggengaas, ingenaaide gordijnen, klittenband met mogelijkheid voor ledstrips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, grondzeil mogelijk in verbindingsstuk, dubbele pees, dubbele luchtpomp en voorbereid voor zonneluifel.

www.ventura-camping.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS