Vier keer 60 Edition bij Hymer en Eriba

Nieuws

Het is 60 jaar geleden dat Erwin Hymer samen met Erich Bachem hun Troll bouwden. Daarmee begon het succesverhaal van Hymer en Eriba. Ter ere van dit jubileum vier 60 Edition modellen.

60 Edition Jubileummodellen

Traditie, innovatie en een flinke portie passie en dat sinds 1957. Hymer en Eriba zijn uiterst succesvol en populair. De geplande feestelijkheden beginnen in 2017 op de CMT vakantiebeurs in Stuttgart. In hal 1 stand 12 staan de campers van Hymer, de caravans van Eriba en de buscampers van Hymercar weer te glimmen. Tevens is er de Hymer-lifestyle collectie te zien. Om je outfit compleet of up to date te maken. Maar waarschijnlijk zal de meeste belangstelling uitgaan naar de vier speciale jubileummodellen. We stellen ze hierbij kort aan je voor.

60 EditionDe jubileum Eriba Nova GL 60 Edition, het oog wil ook wat

Overtuigd met zijn unieke comfort en zijn prima gebruiksmogelijkheden. Een nieuwe achterkant met LED Hybride verlichting geeft deze caravan een karakteristiek eigen gezicht. Zijn opbouwtechniek is eerste klas. Vanzelfsprekend winterhard. Het raum+systeem heeft zich bewezen. Het haalt meer ruimte en bewegingsvrijheid uit dezelfde oppervlakte

 

Exciting Edition 60De jubileum Eriba Exciting 60 Edition

Modern design en een praktische uitrusting. De flexibele indeling van de slaapplaatsen maakt hem zeer kindvriendelijk. De vele opbergplekken zijn, dankzij het raum+systeem vrij van in de weg zittende installaties. De perfecte caravan voor families. Winterhard en daarmee het gehele jaar inzetbaar.

 

 

De jubileum Hymer ML-T, een gunstige gelegenheid

Een wendbare halfintegraal, deze ML-T 570. Met een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo. Hij zet een nIeuwe maatstaf wat betreft design en techniek. Bomvol opties en tegen een jubileum-voordeelprijs. Dat is nog eens lekker op reis gaan.

 

 

De jubileum ML-I 570, een feestelijk aanbod

De ML-I 570 60 Edition integraal, vooral stijlvol en eveneens met een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo. Een ongekend ruim pakket aan accessoires tegen een eenmalig gunstige prijs. Instappen en gaan, alleen zelf nog even tanken.

www.hymer.com

 

Meer over de 60 Edition jubileummodellen in ons volgende Campingtrend Magazine. Wil je het niet missen, abonneren doe je hier.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant