ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Verwarmingsgordijn voor in cabine
Verwarmingsgordijn voor in cabine
Accessoires

Verwarmingsgordijn voor in cabine

  1. 19 maart 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Natuurlijk, we willen richting zomer, zon en aangename temperaturen. Toch hebben we, voor als het straks weer kouder gaat worden, iets moois voor al die koude cabines. Een verwarmingsgordijn dat niet alleen de kou tegen kan houden, maar ook nog eens als verwarming dienst kan doen.

Verwarmingsgordijn, -stoel, -bedhoes of -vloerbedekking

Wie wel eens op pad is geweest in de winter zal het herkennen. In de cabine kan het nog aardig koud aanvoelen. Nou is de ene verwarming de andere ook niet. En niet iedereen heeft van die buitendekens om voor de ramen te doen. De Duitse firma CampCo heeft er iets nieuws op gevonden. Het verwarmingsgordijn. En weg is de koudebrug. Naast verwarmingsgordijnen hebben ze ook verwarmingsvloerbedekking. Koude voeten en dus maar wat eerder het bed in? Het hoeft niet meer. Het systeem werd getest in Zweden en draaide op de eigen huishoudaccu zonder problemen. Er is hard aan gewerkt om de benodigde hoeveelheid stroom omlaag te krijgen. Dat lijkt gelukt.

Wie belangstelling heeft moet wel langsgaan bij een dealer. Om het in te laten bouwen. Daar ben je, afhankelijk van welke camper je hebt, één tot drie uur aan kwijt. Het bedrijf zelf, dat ook nog verwarmingsstoelen en -bedhoezen in zijn assortiment heeft, zit in het Duitse Pfaffen-Schwabenheim. Dat ligt op een kleine 400 kilometer van Utrecht. Prijs op aanvraag.

www.campco-gmbh.de

 

 

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Mobicool W38 koelbox
Accessoires

Mobicool W38 koelbox

Mobicool heeft met de W38 een grote en handig mee te nemen koelbox. Hij staat op wielen en heeft een...

  1. 8 juli 2016, 17:00
  2. 0 Reacties
Garmin Camper 760LM
Accessoires

Garmin Camper 760LM

Deze week ontvingen wij van Garmin de Garmin Camper 760LM om er een review over te schrijven. De Garmin Camper...

  1. 10 november 2013, 0:00
  2. 0 Reacties
Thetford Fresh-up Set
Accessoires

Thetford Fresh-up Set

Vanaf nu kun je de afvaltank van het Thetford Cassettetoilet rollen met de Fresh-up Set. De nieuwere Thetford toiletten (C250/C260/C400)...

  1. 8 mei 2016, 11:00
  2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS