Verwarmingsgordijn voor in cabine

Accessoires

Natuurlijk, we willen richting zomer, zon en aangename temperaturen. Toch hebben we, voor als het straks weer kouder gaat worden, iets moois voor al die koude cabines. Een verwarmingsgordijn dat niet alleen de kou tegen kan houden, maar ook nog eens als verwarming dienst kan doen.

Verwarmingsgordijn, -stoel, -bedhoes of -vloerbedekking

Wie wel eens op pad is geweest in de winter zal het herkennen. In de cabine kan het nog aardig koud aanvoelen. Nou is de ene verwarming de andere ook niet. En niet iedereen heeft van die buitendekens om voor de ramen te doen. De Duitse firma CampCo heeft er iets nieuws op gevonden. Het verwarmingsgordijn. En weg is de koudebrug. Naast verwarmingsgordijnen hebben ze ook verwarmingsvloerbedekking. Koude voeten en dus maar wat eerder het bed in? Het hoeft niet meer. Het systeem werd getest in Zweden en draaide op de eigen huishoudaccu zonder problemen. Er is hard aan gewerkt om de benodigde hoeveelheid stroom omlaag te krijgen. Dat lijkt gelukt.
Wie belangstelling heeft moet wel langsgaan bij een dealer. Om het in te laten bouwen. Daar ben je, afhankelijk van welke camper je hebt, één tot drie uur aan kwijt. Het bedrijf zelf, dat ook nog verwarmingsstoelen en -bedhoezen in zijn assortiment heeft, zit in het Duitse Pfaffen-Schwabenheim. Dat ligt op een kleine 400 kilometer van Utrecht. Prijs op aanvraag.

www.campco-gmbh.de
 
 
 
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant