voetenmat

Verwarmde voetenmat: nooit meer koude tenen

Accessoires

Vloerverwarming wil je niet meer missen als je het eenmaal gewend bent. Een mooi alternatief is de verwarmde voetenmat. Snel warm, aangenaam én voordelig.

Voetenmat als vloerverwarming

Niks zo vervelend als koude voeten. Maar lang niet elke camper of caravan heeft vloerverwarming. Deze optie vinden we meestal in de duurdere prijsklasse. Zo heeft bijvoorbeeld de nieuwe en bijzondere Tabbert Puccini vloerverwarming. Ook alle campers en caravans van het Zweedse Kabe zijn voorzien van vloerverwarming. Zelfs de nieuwe buscamper – de Kabe Van – is er standaard mee uitgerust. Daarmee zijn ze prima bestand tegen de strenge Scandinavische winters. Geen vloerverwarming, maar je wil wel warme voeten? Denk dan eens aan een elektrisch verwarmde voetenmat.

Een verwarmde voetenmat is een snel en relatief goedkoop alternatief. De mat van Thermo werkt op infrarood en heeft een snelle opwarmtijd. Hij is met de voetschakelaar – voorzien van een duidelijk led-lampje – gemakkelijk aan en uit te zetten. Je voeten warmen snel op en zo ook de rest van je lichaam. De gemakkelijk schoon te maken mat weegt 600 gram en is antraciet van kleur. Het vermogen is 85 watt. Je krijgt er twee jaar fabrieksgarantie op.

Via onderstaande link haal je hem snel in huis. Hij kost 79 euro.

Bekijk bij Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant