Vervat wordt Vrijbuiter, ook Roermond weer open

Nieuws

Zelf spreekt het bedrijf van de Vechtlustige Vrijbuiter. Na de doorstart – waarbij Vervat de vestigingen in Gouda en Zaandam overnam – gaat ook de vestiging Roermond dit voorjaar weer open. Daarnaast gaat Vervat vanaf half februari verder onder de naam Vrijbuiter.

Vier vestigingen

Binnenkort zal ook in Roermond weer een plek zijn waar je terecht kunt voor tenten, slaapzakken en -matten, stoelen, camper- en caravanaccessoires, wandelschoenen, ski’s en heel veel meer. Eigenlijk alles voor vakantie en outdoor. Het team van de Vrijbuiter werkt hard aan de heropening van de vestiging in Roermond. Uit onderzoek kwam naar voren dat een vestiging in het zuiden zinvol was. Dit voorjaar gaan de deuren van het pand – gelegen naast de winkel van Declathlon – open.

De vestiging in Roermond is met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter een ‘megakijkdoos’. Kampeerspecialist Vervat zal vanaf half januari verdergaan onder de naam de Vrijbuiter. Er zijn dan vier vestigingen: Rotterdam, Gouda, Zaandam en Roermond en de webshop www.vrijbuiter.nl. Volgende doel in 2019 is de heropening in Noord-Oost Nederland.

Vrijbuiter Roermond
Schaarbroekerweg 4a
6042 EJ Roermond

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!