ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Verre Reizen Event 2018
Verre Reizen Event 2018
Beurzen

Verre Reizen Event 2018

  1. 2 oktober 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor iedereen die ver wil. Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland? Vlieg er naartoe en huur ter plekke een camper. Avontuur verzekerd. Op het Verre Reizen Event maak je kennis met meer dan 250 bestemmingen. Verre reizen, doen!

Ervaringsdeskundigen

Als je met het idee rondloopt om een verre reis te ondernemen, mag je deze beurs niet missen. Meer dan 250 bestemmingen, dat is veel om uit te kiezen. Wil je een camper huren? Neem dan eens een kijkje in de camper die op de beurs is te bezichtigen. Een verre reis maken zonder camper kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor een 4×4 met daktent. Op het event vindt elk half uur een presentatie over een reis plaats. Deze presentaties worden gegeven door mensen die de reis zelf hebben gemaakt. Geen verkooppraatje, maar een ervaringsdeskundige aan het woord. Om in de reisstemming te komen, proef je op de beurs ook nog eens lekkernijen uit diverse landen.

Inspiratie opdoen voor verre reizen? Kom op 27 of 28 oktober naar de Fokker Terminal in Den Haag. Geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis.

Naar de site.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS