Vernieuwde Solena vouwwagen van Raclet

Vouwwagens

De Raclet Solena is flink onder handen genomen en vernieuwd. Het 2019-model kreeg een groter bed, meer bagageruimte, grotere wielen en een flitsend uiterlijk. En hij is nog steeds zonder haringen op te zetten. Prijs: 5.995 euro.

Raclet Solena 2019Solena is compleet

De tweepersoons Solena is een complete vouwwagen. Zo zit er standaard onder andere een luifel, een oplooprem, een lattenbodem (bedmaat 2 bij 1,30 meter) en een vaste deksel bij. Hij is uit te breiden met voortentwanden en een kuipgrondzeil. De Solena mag maximaal 500 kilo wegen bij een leeggewicht van 275 kilo. Dat wil zeggen dat je nog 225 kilo aan bagage mee kunt nemen. De vouwwagen kan dus ook zonder problemen achter een kleine trekauto. De afmetingen van de nieuwe Solena zijn (lxbxh) 345 x 145 x 96 centimeter.
De vouwwagens van het Franse merk Raclet staan bekend om hun hoge slaapcomfort. Het gebruikte doek is van een prima kwaliteit en gaat minstens 20 jaar mee. De Solena is op te zetten zonder haringen en staat binnen twee minuten. Eén handeling volstaat. Het is wat opzetten betreft de gemakkelijkste vouwwagen ter wereld. Vanaf nu te bewonderen in de showroom van de Raclet vouwwagendealer.
www.raclet-trailertents.com
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant