Granduca

Vernieuwde Granduca van Roller Team

Campers

Het Italiaanse Roller Team presenteert een nieuwe Granduca, de topserie van dit merk. De campers hebben vanaf nu niet alleen een dubbele bodem; ook de techniek ging erop vooruit.

Granduca is neusje van de zalm

De halfintegraal Granduca is de trotse top van dit merk. In Duitsland en de noordelijke landen zijn campers met een dubbele bodem populair en daar wil Roller Team ook van profiteren. De Granduca heeft daarom vanaf nu een 19 centimeter hoge dubbele bodem onder de vloer. Verdeeld in vakken met helemaal achteraan plek voor de watertanks.

Veel extra ruimte

Roller Team noemt voor de bodem een inhoud van 690 liter. Dan kan er heel wat bagage mee. Vooraan onder de zitgroep zien we een groot doorlaadbaar vak. Aan twee kanten een luik en een inhoud van 550 liter. Ook vanuit het gangpad is een groot vak van 105 liter bereikbaar. Bij de entree, heel praktisch, een vak voor schoenen. De watertanks zijn bereikbaar via een luikje in het gangpad. De kranen zitten vorstbeschermd in een vak dat bereikbaar is via de garage.

De dubbele bodem liet de Granduca groeien naar een lengte van net boven de drie meter. Toch valt dat, door de nieuw ontwikkelde kap op het dak, niet meteen op. Nieuw is verder de bredere deur in de opbouw en de grijstint op de zijkant. Binnen zijn er amper houttinten te vinden.

Drie uitvoeringen

Er komen drie uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn 7,5 meter lang. Twee indelingen zijn uitgerust met de banken in lengterichting tegenover elkaar. Van elke bank is voor onderweg gemakkelijk een zitplaats met gordel te maken. Er is keus tussen een queensbed of enkele bedden achterin. De derde indeling heeft een tweepersoonsbed dwars achterin en een L-vormige bank met langsbank er tegenover.

Amper duurder

De prijs van de nieuwe Roller Team Granduca zal de oude prijs niet al te veel ontlopen. Hooguit zal de duurdere basis, de Ducato met nieuwe motor, worden doorberekend.


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!