ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Verkoop caravans en campers in de plus
Verkoop caravans en campers in de plus
Nieuws

Verkoop caravans en campers in de plus

  1. 10 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Vandaag een grote kop in de Telegraaf: ’Sleurhut’ niet aan te slepen. De cijfers laten voor de caravan een plus van 6,7% zien en voor campers zelfs plus 21,2%.  Bovag en KCI maken deze cijfers morgen bekend op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Dik in de plus

De groei betreft de verkoop in de eerste drie kwartalen van dit jaar in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het aantal verkochte campers was met 1632 stuks niet meer zo groot sinds het jaar 2008. Er gingen ook 6108 nieuwe caravans de deur uit.  Tellen we de campers en caravans in Nederland bij elkaar op dan rijden er 548.898 van rond op dit moment.

Kijken we alleen naar september en vergelijken we deze maand met die van 2016 dan zien we bij de caravans een groei van 35,3% en bij de campers een groei van 27,3%. Er zit al 11 kwartalen groei in de verkoop van caravans en campers samen, een unieke prestatie.

Zelf zien in Utrecht

Morgen gaat in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer van start. De gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met alles wat te maken heeft met kamperen. Voor het eerst kun je naast de Jaarbeurs ook terecht op een heuse Stadscamping en vanuit je eigen caravan of camper de beurs bezoeken. Een groot succes gezien de ruim 650 boekingen.

Wij zijn er zelf natuurlijk ook elke dag. Tot ziens in Utrecht!

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties