Erwin Hymer World

Veranderingen Erwin Hymer World

Nieuws

Erwin Hymer World in Duitsland was één grote showroom voor de merken die onder de Erwin Hymer Group (EHG) vallen. Das war einmal. Oftewel, dat is voorbij. Het concept gaat volledig op de schop. Het gebouw is verkocht.

Hymer blijft nog tot 2021

Het bedrijf richt zich vanaf deze plek – in Wertheim langs de autoweg A3 – nu op het verlenen van service en het uitvoeren van werkzaamheden. Tot 2021 blijft het bedrijf daartoe wel in het gebouw zitten. De grote toonzaal bestaat niet meer. Wie campers en caravans wil gaan kijken, heeft pech. Wel zijn er nog zo’n honderdvijftig nieuwe kampeermiddelen te zien. Van het eigen merk en van Dethleffs en Sunlight. Maar alleen op aanvraag én als er koopinteresse is. Ook de outdoorshop is inmiddels gesloten.

Erwin Hymer World

Gebouw is verkocht

De klantenservice, de werkplaats en de verhuurafdeling zijn nog wel geopend. Hymer heeft het markante gebouw verkocht aan Warema. Dat is een bedrijf voor schermen, jaloezieën en rolgordijnen. Niet toevallig is er vlakbij nieuwbouw gestart van een gebouw voor handelsbedrijf Güma. Dat bedrijf wil zich hier richten op de service en verhuur van kampeermiddelen. Desgevraagd laat Hymer weten dat Güma zich kan voorstellen per 2021 de verkoop en service van Hymer en zijn dochtermerken vanuit het nieuwe gebouw voort te zetten.

Naar de site van Erwin Hymer World.

Wist je dat er ook een Erwin Hymer museum is?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant