Ventura Air opblaasbare voortenten van Isabella

Tent

De Ventura Air opblaasbare voortenten van Isabella zijn de ideale reisgenoot. Ze staan snel en je neemt ze eenvoudig mee naar je volgende kampeerplek. Er zijn vier modellen. Lees hier alles over het opzetten van opblaasbare voortenten en de voordelen ervan.

De voordelen: snel en duurzaam

De voortent staat in een paar minuten (en is ook weer in een paar minuten afgebroken). Het is een kwestie van uitvouwen, de pees door de rail trekken en opblazen. Geen gedoe met het zoeken naar de juiste stokken. De tent is gemaakt van materialen die voldoen aan de Isabella-kwaliteit. Degelijk dus. Een opblaasbare voortent van Ventura kan elk kampeerweer aan.

Het opzetten

1. Vouw de opblaasbare voortent uit en trek de pees door de tentrail op de caravan.
2. Zet de vier hoeken van de opblaasbare voortent vast met haringen.
3. Bevestig de pomp aan het ventiel buiten op de opblaasbare voortent.
4. Pomp de opblaasbare voortent op (open alle ventielen om de lucht weer uit de buizen te laten lopen als de tent moet worden afgebroken).
5. Zet alle haringlussen van de opblaasbare voortent vast.

De vier modellen

Ventura Vivo

Ventura Air Vivo: compacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen. Zeer eenvoudig op te zetten en in een handomdraai om te bouwen tot een luifel. De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan. Met de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven. Dankzij de ingenaaide gordijnen, de brede open voor- en zijkanten en de eenvoudig op te zetten tent ben je met een Ventura Air Vivo-voortent altijd klaar om op vakantie te gaan. Prijs vanaf 1399 euro.

Vivo – Blauwe markering: voor caravans met een maximale hoogte van 255 cm.
Vivo High – Oranje markering: voor een kampeerbus of camper met een hoogte van maximaal 270-290 cm.
Ventura Trinus

Ventura Air Trinus: makkelijk en snel. Dankzij de lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Ventura Air Trinus de ideale reistent voor het hele gezin. De voortent kan aan beide kanten op verschillende manieren worden uitgebreid met de Ventura Air Annex. Met de Draught Stopper-luchtbuis is de voortent probleemloos met de ­caravan te verbinden. Het kleine afdak geeft de Ventura Air Trinus een heel ruime uitstraling. Dankzij steunstangen en het Advanced Air-systeem is de Ventura Air Trinus een zeer stabiele en betrouwbare reisgenoot. Prijs 1499 euro.
Ventura Cito
Ventura Air Cito: elegante en gebogen voortent met met grote ramen en dubbele lichtpanelen in het dak. Zeer licht en ruim. De Draught Stopper-luchtbuis langs de zijkant van de caravan garandeert een goede aansluiting tegen de caravan. Met de dubbele pezen kan de Ventura Air Cito  zowel aan een caravan als aan de tentrail van campers worden bevestigd. Prijs 1399 euro.
Ventura Simplex

Ventura Air Simplex: sportieve en eenvoudige voortent voor caravans, campers en bussen. Verstelbare hoogte, lichtpanelen in het dak, slaapcabine en mogelijkheid voor een zonneluifel. Met het kuipzeil, de ingenaaide gordijnen en de eenvoudige constructie, ben je met een Ventura Air Simplex altijd klaar om op vakantie te gaan. Prijs 1199 euro.

www.isabella.net

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant