Veelzijdig dieselkacheltje van 1,8 kW

Accessoires

Een dieselkacheltje dat je heel eenvoudig naast je camper, tent, caravan, vouwwagen of berghut kunt zetten. Dat is de Planar-2D12. Hij zit verstopt in een mooie aluminium kist met een inhoud van 60 liter.

Stand-alone oplossing

Een standkachel met een vermogen van 1,8 kW die compleet zelfstandig draait. Hij is online te koop bij de offroad-specialist Nakatanenga. In de kist zit een 70 AH AGM-accu en een vijf liter dieseljerrycan. De accu kun je aansluiten op een lader, waarvan de aansluiting op de kist zit. Je maakt er een lange slang aan vast – die is los en in elke gewenste lengte te koop – en zo blaast de warme lucht je bus, voortent of slaaphefdak in. In een berghut werkt hij natuurlijk ook gewoon. Wakker worden in een warme ruimte? Dat kan. Er zit een digitaal klokje op waarmee je hem kunt programmeren. Dan slaat hij op het door jou ingestelde tijdstip aan of af.
dieselkachel
De kachel en toebehoren zitten goed vast in de aluminiumkist. Hij kan dus tegen een offroad-stootje. Hij moet, dat lijkt ons logisch, wel buiten staan. Dit in verband met de afvoer van dampen. De bijgevoegde handleiding is in het Engels en Russisch. Hij weegt 38 kilo en kost € 1499,-. Voor verzenden vanuit Duitsland naar Nederland betaal je 24 euro. Bestellen kan via de link onderaan dit artikel. Ben je meer een doe-het-zelver, dan kun je de verwarming ook los kopen. Dat gaat rechtstreeks via Planar. Dan ben je 510 euro kwijt.

www.nakatanenga.de
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!