Nomad

Vederlichte slaapzak van diervriendelijk eendendons

Accessoires

Het Nederlandse outdoormerk Nomad heeft een nieuw soort vulling ontwikkeld voor slaapzakken: 3D-Polardown©. Het is een mix van diervriendelijk eendendons en kunstvezel.

Optimaal isolerend

Het heet 3D-Polardown en is super zacht, soepel en duurzaam. Het dons is waterafstotend, zodat het samen met de kunstvezel beschikt over optimaal isolerende eigenschappen, ook onder vochtige omstandigheden. De mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is gevuld met deze revolutionaire vulling en heeft daardoor een minimaal pakvolume en gewicht. De Pegasus weegt 675 gram en meet, verpakt in een compressiefoedraal, slechts 25 x 15 cm. Dankzij dit kleine formaat, vergelijkbaar met een rol keukenpapier, neem je de slaapzak overal makkelijk mee naartoe. Het slaapcomfort is fantastisch dankzij de zachte en zeer lichte materialen.
Nomad

Glow-in-the-dark

De temperatuur speelt natuurlijk ook een grote rol bij het gevoel van comfort. De comforttemperatuur van de Pegasus 340 ligt voor mannen op +0°C en voor vrouwen op +5°C. De donskamers rond de borst en de voeten zijn extra gevuld voor plaatselijk meer warmte. Het voeteneinde van de mummieslaapzak heeft een trapeziumvorm, waardoor je voeten lekker veel ruimte hebben. In dit gedeelte is ook een rits aangebracht om het foedraaltje op te bergen. Dit zorgt gelijk voor meer isolatie bij de voeten. De glow-in-the-dark ritstrekkers van de slaapzak zijn altijd zichtbaar en lopen lekker soepel.
De mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 199,99. Gewicht: 675 gram. Pakvolume 25 x 15 cm. Binnentijk: 100% polyester. Vulling: 70% gecertificeerd eendendons, 30% polyester (3D Polardown). Breedte: bij de voet 30 cm, rond de borst 70 cm. Kijk voor meer informatie op www.nomad.nl.
Via onderstaande button heb je hem snel in huis.
Koop bij bol.com
Nomad
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant