ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home VB-Airsuspension werkt samen met Al-Ko Fahrzeugtechnik
VB-Airsuspension werkt samen met Al-Ko Fahrzeugtechnik
Accessoires

VB-Airsuspension werkt samen met Al-Ko Fahrzeugtechnik

  1. 28 mei 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Al-Ko Fahrzeugtechnik heeft een minderheidsbelang bemachtigd in VB-Airsuspension, een van ‘s werelds toonaangevendste ontwikkelaars en producenten van hoogwaardige (lucht)veringsystemen. Het bedrijf is actief in de markt voor lichte en medium bedrijfswagens. Dus ook campers.

Versterking gemeenschappelijke groei

VB-Airsuspension wil zijn corebusiness versterken door een strategisch partnerschap aan te gaan met DexKo Global, afkomstig uit Novi (Michigan, USA). En daarmee ook met haar dochteronderneming AL-KO Fahrzeugtechnik uit Kötz (Deutschland). Deze deelneming is een consequente volgende stap, om de reeds nauwe betrekkingen verder uit te bouwen. Hiermee concentreert Al-Ko Fahrzeugtechnik de kennis en de ontwikkeling op het gebied van hoogwaardige (lucht)veringsystemen voor lichte en medium bedrijfswagens (inclusief campers), tot een maximum totaal voertuiggewicht van 7,5 ton in Varsseveld (Nederland).

Nieuw Warehouse

Om verdere groei aan te kunnen staat er nieuw warehouse, logistiek-, kwaliteit-, inkoop- en assemblagecentrum op de planning. Het bestaande gebouw zal in de toekomst onderdak blijven bieden aan sales en marketing, ontwikkeling en de VB-Academy. Van hieruit zullen dan nieuwe distributiekanalen en de ontwikkeling van nieuwe producten zeker worden gesteld.
Iginio Voorhorst, CEO en medeoprichter van VB-Airsuspension: “Op 1 april hebben wij ons 25-jarig jubileum gevierd. Wij zijn trots om met DexKo en Al-Ko Fahrzeugtechnik nu twee sterke partners aan onze zijde te hebben. Deze stap bevestigt ons uitstekende werk, en als zeer gezond groeiende firma met een buitengewone marktpositie biedt dit grote kansen voor een succesvolle toekomst. Door dicht op de markt te staan en door ons klantgerichte denken kennen wij de wensen van de klanten. Hier kunnen wij DexKo en AL-KO Fahrzeugtechnik zeker ondersteunen. Omgekeerd bied de samenwerking ons toegang en kansen in nieuwe markten waarvoor wij al ideeën in de la hebben liggen. Wij zijn er klaar voor!”

Over BV-Airsuspension

VB-Airsuspension is een toonaangevende fabrikant van professionele volledige luchtveringen, hulpluchtveringen, schroefveren en geregelde schokbrekersystemen. Haar bewezen expertise maakt VB-Airsuspension tot een gevestigde orde in de OEM-markt (het verkopen van producten van anderen onder de eigen naam) en sinds 25 jaar tot specialist in het achteraf ombouwen van voertuigen. Door deze nieuwe samenwerking zullen alle competenties, welke bij de ontwikkeling en productie van (lucht)veersystemen nodig zijn, in Nederland worden gebundeld. Het management van DexKo heeft het volste vertrouwen in de toekomstige samenwerking met het management en personeel van VB-Airsuspension.

www.vbairsuspension.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS