ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vario Mobil Perfect 1200 kan net
Vario Mobil Perfect 1200 kan net
Campers

Vario Mobil Perfect 1200 kan net

  1. 9 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Vario Mobil Perfect 1200 is eigenlijk in alles té. Hij is zo’n beetje op het randje van wat nog kan op campergebied. Basis is de Mercedes Actros 2456. Ook de prijs is groot: 839.410 euro, en dan vergeten we de bpm maar even.

Twaalf meter pure luxe

Je krijgt wel waar voor je geld. Twaalf meter camper op drie assen en twaalf wielen. Hij weegt 26 ton en heeft 455 pk onder de kap. Niet gek dat de tank bijna 400 liter diesel lust. Je kunt er heel lang mee weg zijn. Zo heb je bijvoorbeeld 500 liter water aan boord. Natuurlijk schuiven er op de plek van bestemming slide-outs naar buiten om de woonruimte groter te maken. Drie stuks maar liefst. Onderin is een garage met ruimte voor een Mercedes SL cabrio. Niet bij de prijs inbegrepen uiteraard.

Vario Mobil

Binnen zien we satijn-wit in combinatie met een Amerikaans notenboom-motief. Handgemaakt, dat spreekt voor zich. De captain chairs zijn met leer overtrokken en elektrisch verstelbaar. Het lichtplan is zo verfijnd dat zelfs de deurklinken zijn voorzien van dimbare led-verlichting. De laden van de keuken zitten tijdens de rit automatisch op slot en natuurlijk ontbreekt een afwasmachine niet. Je luistert, liggend in bad, naar je favoriete muziek op het Bose Lifestyle Multimedia Entertainmentsystem. Ach ja, het leven in een Vario Mobil kan mooi zijn.

Tijdens de Caravan Salon namen we een kijkje binnen. Dat zie je in deze video.

www.vario-mobil.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS