Twenty 20 keuken

Vantourer Edition Twenty 20: gelimiteerd actiemodel

Campers

De Duitse buscamperbouwer Vantourer komt met een gelimiteerde oplage van de Edition Twenty 20. Deze buscamper zit vol met extra’s tegen een aantrekkelijke prijs.

Twenty 20 in twee uitvoeringen

De Edition Twenty 20 is er als 600 D en 600 L. Ze hebben de zilver metallic lak en dikke aluminium velgen gemeen. Onder de kap huist de 2.2 liter Blue HDI diesel van Peugeot met 165 pk’s. Beide uitvoeringen zijn 5,99 meter lang. Voorin zien we luxe cabinestoelen en een lederen stuurwiel. Verder zien we airco, een verwarmde watertank – je kunt ermee op wintersport – en een hordeur. Ook de sfeerverlichting zit er standaard in. Evenals de Truma CP Plus, waarmee je diverse functies aanstuurt en kunt controleren.

Twenty 20 bed

Klassieke indelingen

De indelingen kun je klassiek noemen. Draaibare cabinestoelen vormen samen met het dinettebankje de zitgroep rond een uit te klappen tafel. Voor het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed – of de enkele bedden – achterin de korte keuken met compressorkoelkast en de badkamer. Boven het bed leesspots en een opbergtas voor klein spul. We zien in het interieur van de Edition Twenty twintig warme houttinten en witte elementen.

De Vantourer Twenty 20 600 D heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed achterin. De 600 L heeft enkele bedden. De laatste uitvoering is 500 euro duurder. De 600 D kost in Duitsland 50.990 (exclusief onze bpm). De klant heeft op deze uitvoeringen een voordeel van zo’n 9000 euro (dat zou het meer kosten als je alle extra’s los moest kopen).

Naar de site van Vantourer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant