Vantale Rygg

Vantale Rygg: de organizer die overal past

Accessoires

Vantale maakt handgemaakte opbergsystemen. De Vantale Rygg past werkelijk overal. Aan de wand van de camper of caravan, aan de rugleuning of voor het raam. Al die kleine spulletjes krijgen zo hun plek.

Vantale Rygg past altijd

Vantale maakt de organizers met de hand. Ze zijn niet alleen ongelofelijk handig, maar ook nog eens heel mooi. Je kunt er werkelijk alles in kwijt. Of er aan hangen. Want je kunt ook kiezen voor ophanghaakjes, bijvoorbeeld voor je sleutels. De Vantale Rygg is er helemaal in het zwart, maar ook heel kleurrijk. Je kunt precies die kleurencombinatie kiezen die bij jouw camper of caravan past.

Vantare Rygg

Iedere organizer voor aan de wand begint met een basisplaat. Die zijn er in zes verschillende maten. Past bijna altijd. Aan die plaat bevestig je vervolgens de organizer van jouw keuze. Dat doe je met handige touwtjes. Een soort houtje-touwtje-systeem. Daarmee maak je de gekozen opbergzakjes of haakjes vast. Je maakt de Vantale Rygg organizer zo precies zoals je hem hebben wil en hangt hem vervolgens op de gewenste plek. Aan de rugleuning, boven het bed of in de garage. Het systeem past in elke camper of caravan. Maar natuurlijk ook thuis, naast je bureau bijvoorbeeld.

Vantare Rygg
Enkele voorbeelden van de organizers van Vantale Rygg.

Vantale verzendt ook naar ons land. Momenteel duurt een bestelling tussen de drie en vijf weken. Alle informatie zoals prijzen en heel veel foto’s vind je op onderstaande site.

Naar de site van Vantale.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant