ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vandaag opening Karsten Travelstore
Vandaag opening Karsten Travelstore
Tent

Vandaag opening Karsten Travelstore

  1. 10 mei 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Hemelvaartsdag en het regent. Het is de perfecte opmaat voor een bezoek aan de nieuwe Karsten Travelstore: exact twee maanden na de brand zijn ze er weer. Terug van weggeweest. Nog geen 400 meter van hun oude stek. Gaat dat zien.

Kortingsactie in de openingsweek

Inmiddels is de eindsprint ingezet, en dat voel je. Het pand aan De Oude Veiling beeft op zijn grondvesten. Stellingen; voorraad; meubels; tenten en een heuse boom in het midden van het pand: dat staat er allemaal niet zomaar. Alle hens aan dek was nodig om alles op tijd af te krijgen voor de opening tijdens Hemelvaart. En dat is ze gelukt! Alle tenten staan strak; elk product heeft een eigen plekje gekregen en de paspoppen zijn aangekleed. Met een diepe zucht overzien de harde werkers het tijdelijke onderkomen.

Karsten opening

Wat nu? Na twee maanden in de hoogste versnelling? O ja! Het kampeerseizoen! Dat is natuurlijk in volle gang. Dat komt mooi uit want de winkel is afgeladen met honderden spiksplinternieuwe kampeerproducten en het team staat te springen om de klant weer te ontmoeten. Helpen voorbereiden; informeren, herinneringen ophalen. Pas dan is Karsten weer een beetje wat Karsten altijd al geweest is.

Karsten

Als dank voor de honderden steunbetuigingen, lieve woorden en gestes geniet iedereen tijdens de openingsweek (t/m 17 mei) van maar liefst 20% korting op alle collecties, behalve die van Karsten Tenten zelf en reeds lopende acties. Ze staan te popelen om je rond te leiden door het nieuwe pand. Gaat dat zien op De Oude Veiling 56.

Karsten Tenten BV
De Oude Veiling 56 – 1086 AC, Zwaag

T (0229) 23 71 99 – E info@karstententen.nl

www.karstententen.nl

Karsten

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS