ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vanaf vandaag de KCJ 2017. Wat moet je zien?
Vanaf vandaag de KCJ 2017. Wat moet je zien?
Beurzen

Vanaf vandaag de KCJ 2017. Wat moet je zien?

  1. 11 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is vanaf vandaag weer heel veel te zien en te doen. Dat wil je niet missen. Waarom niet? We noemen zomaar wat willekeurige redenen.  En o ja, wij zijn er zelf ook elke dag.

Waarom vooral komen kijken op de KCJ 2017?

Al was het maar omdat je niet vaak de kans krijgt om in oktober midden in Utrecht te kamperen. Maar wel opschieten met reserveren, de camping is bijna complet. Of omdat je wel eens wilt zien hoe sexy kamperen kan zijn met een daktent. Of omdat je die veelbesproken Knaus Deseo nou wel eens met je eigen ogen wilt zien. Misschien ben je benieuwd naar de Patron Air HQ (High Quality). Een opblaas-voortent voor je buscamper. En winnaar van een Goldene Reisemobil Award. Hij overtuigt door kwaliteit, design en uitrusting. Dankzij het Air-In-systeem kan de tent in enkele minuten worden opgebouwd. Zeer comfortabel dankzij de flexibele en veelzijdige vormgeving van de wanden.

Het kan ook zijn dat je aan een nieuwe mover toe bent voor onder je caravan. Kom dan vooral even kijken naar de nieuwe Mover SX van Truma. Of je wilt weten of het terecht is dat de Possl Summit 600 Plus genomineerd is voor de verkiezing Kampeerauto van het Jaar 2018. Je bent reuze nieuwsgierig naar de nieuwe opblaasbare vouwwagen van Campooz. De Lola. Vergeet ook hun wereldrecordpoging op het buitenterrein niet. Zo vaak mogelijk een vouwwagen opzetten en weer afbreken. Of je wilt je overtuigen van het gemak dat de E-trailer je te bieden heeft. Je wilt kijken hoe gemakkelijk die draagbare volautomatische satellietset, de Activsat, is. Of je bent al helemaal verliefd op de Coco van Dethleffs en wilt hem in het echt zien.

Helemaal willekeurig, we hadden er nog 100 kunnen bedenken. Hebben we het nog niet eens gehad over alles acties, activiteiten, te winnen prijzen….

Alle informatie kun je vinden op de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. We zien je graag in Utrecht.

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS

Mobicar Brussel 2017
Beurzen Onderweg

Mobicar Brussel 2017

Voor de Belgische caravan- en motorhomefan is er de beurs Mobicar 2017. Wederom in de Brussels Expo dit jaar, de 55ste editie. Van 13 tot 17 oktober. Van 10 tot 18 uur. Entree 12…

  1. 9 oktober 2017, 19:00
  2. 0 Reacties
Natuurreis in retro kampeerbus
Onderweg Uit tips

Natuurreis in retro kampeerbus

Met een gaaf kampeerbusje op je gemak op pad, slow travel, en overnachten op mooie natuurkampeerterreinen van de Groene Koepel (Stichting Natuurkampeerterreinen). Dat is de natuurreis van Tralaluna. In oktober krijg je 10% korting….

  1. 30 september 2017, 19:00
  2. 0 Reacties
Camperbeurs Hardenberg 2017
Beurzen Onderweg

Camperbeurs Hardenberg 2017

Voor de camperliefhebbers: van 29 september t/m 1 oktober 2017 Camperbeurs Hardenberg. Een camper huren, kopen of laten bouwen geheel naar eigen smaak? Camperbeurs helpt jou graag op weg. Niet alleen kijken Gebruikte en…

  1. 24 september 2017, 11:00
  2. 0 Reacties