Vanaf juli (toch niet) open: Camping Campooz

Vouwwagens

Campooz, dat hippe Nederlandse vouwwagenmerk, organiseert ook dit jaar weer een World Campooz Day. Ondanks de extra plaatsen was dit kampeerevenement al snel volgeboekt. Daarom besloten de heren achter het vouwwagenmerk het groter aan te pakken: Camping Campooz was geboren.

Eigen camping als vervolg op enorme succes

De World Campooz Day was vorig jaar een groot succes. Daarom werd besloten het aantal plekken dit jaar uit te breiden tot 90. Dat is de maximale capaciteit die past bij het evenement op camping De Woensberg in Blaricum. Maar eind februari bleek ook dit aantal niet genoeg: alle plekken waren volgeboekt. Er ontstond een wachtlijst met tientallen belangstellenden. Er toen begon er iets te borrelen bij Raoul, Gert en Harry, de heren achter Campooz.
Camping Campooz

Kampeerkriebels met Campooz

Waarom zou je slechts één weekend per jaar kamperen samen met bezitters van een Campooz? Raoul zag zichzelf bovendien wel achter de bar staan, Gert die aanwijzingen geeft op het veld en Harry die kampbeheerder speelt. ’s Avonds een barbecue met live muziek… Enkele maanden geleden verhuisde Campooz vanwege de enorme groei van Balloo naar Assen. Op het oude terrein kwam meer ruimte vrij. Er werd land bijgekocht en momenteel is er een terrein van drie hectaren groot beschikbaar.

Tussen de schapen

Deze plek wordt momenteel omgebouwd tot camping. Na een flinke investering in de infrastructuur ligt er een prachtig terrein in de natuur tussen de Drentse schaapkuddes. Een droom die uitkomt, noemen de mannen het zelf. Een plek voor de jaarlijkse Campooz Day, maar ook een plek waar het hele jaar gekampeerd kan worden.
Campooz 2019
De opening van de camping staat gepland voor medio juli. Alle kampeerders zijn van harte welkom! Campooz is op zoek naar een leuke naam voor de camping. In de lijn van Ugly Betty, Fat Freddy en Lazy Jack. Heb je een idee? Laat het ze weten!
Naar de site van Campooz!
Edit: en vandaag, 1 april, verscheen de video…….

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant