ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home VAN-Star: Fietsendrager voor compacte camper
VAN-Star: Fietsendrager voor compacte camper
Accessoires

VAN-Star: Fietsendrager voor compacte camper

  1. 8 april 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

De VAN-Star is een fietsendrager speciaal voor compacte campers, zoals de Brevio van Bürstner of de Compact van Hymer. Die modellen zijn mede door de grote achterklep populair. De VAN-Star is wegdraaibaar waardoor de achterklep gewoon open kan zonder dat de fietsen van de drager af moeten.

VAN-Star: Achterklep blijft bereikbaar

Dat voordeel heeft de VAN-Star doordat hij niet op of over de achterklep wordt gemonteerd, maar ernaast. Dat maakt het ook mogelijk dat de drager heel gemakkelijk van het voertuig verwijderd kan worden als je de fietsen niet meeneemt. Eenvoudig opklappen kan natuurlijk ook, ook dan zit hij absoluut niet meer in de weg. Behalve het voordeel dat de achterklep gewoon bruikbaar blijft en de fietsen kunnen blijven staan heeft de VAN-Star nog een belangrijk voordeel. De drager zit vast op het chassis en zit op kniehoogte. Dat is dus ideaal voor e-bikes. Die hoeven daarmee namelijk niet hoog getild te worden.

VanStar van Memo

De drager is helemaal compleet voor het vervoeren van twee fietsen of e-bikes. Er zit een verlichtingsbalk op, bekabeling en 13-polige Jaeger-stekker. Je kan hem dus zo insteken in de doos van de trekhaak. De VAN-Star is de ideale drager voor compacte campers met een achterklep. Hij mag 60 kilogram dragen, is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen. Hij steekt ongeveer 70 centimeter achter de camper uit. Ingeklapt blijven daar nog 30 centimeter van over. Hij heeft een breedte van 1.85 meter. Optioneel is er nog een voertuigspecifieke kabelset voor verkrijgbaar.

De VAN-Star is binnenkort verkrijgbaar en zal (onder voorbehoud) 1350 euro gaan kosten.

www.memo-europe.nl

VAN-Star MemoMemo VAN-Star

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS