ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Valentijnsshow bij Ridderbeks Echt
Valentijnsshow bij Ridderbeks Echt
Branche

Valentijnsshow bij Ridderbeks Echt

  1. 11 februari 2019, 19:00
  2. 1 Reacties

Ridderbeks Campers, Caravans en Vouwwagens in Echt houdt op 14, 15 en 16 februari een Valentijnsshow. Ze vieren tegelijk dat ze een nieuw dealerschap aan de – toch al imposante – lijst topmerken mogen toevoegen, namelijk dat van Fendt caravans. Ook is er een gratis workshop.

Technische workshop

De Valentijnsshow is hét moment om langs te komen, bijvoorbeeld om de gratis technische workshop te volgen. Tijdens de workshop komen zaken voorbij als de Bovag onderhoudsbeurt, het juist beladen van een caravan of camper en de invloed op het weggedrag, de juiste reinigingsmiddelen, satellietontvangst en meer. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit met een caravan of camper te maken.

Het is de bedoeling om de groepjes klein te houden. Daarom dienen geïnteresseerden zich vooraf in te schrijven. Er zijn aparte workshops voor caravans en campers. Ze duren 2 tot 2,5 uur inclusief een pauze. Voor de caravan kun je op donderdag de 14de om 13.00 uur en op zaterdag de 16de om 11.00 uur terecht. Voor de camper is dat vrijdag de 15de om 10.00 uur.

Ridderbeks

Proefritten

Voor camperproefritten ben je welkom op vrijdag 15 februari van 11.00 tot 16.00 uur. De caravanproefritten zijn op donderdag 14 en zaterdag 16 februari van 11.00 tot 16.00 uur. Begrijpelijkerwijs dien je je ook hiervoor vooraf in te schrijven.

Passende aanbiedingen

Ridderbeks maakt graag een passende aanbieding bij je kampeerwensen. Niet alleen voor een camper, caravan of vouwwagen. Ook de voortent die aan vervanging toe is of die kapotte stoel is hier te vinden. En even kijken wat je voor de ‘oude’ terug zou krijgen kan natuurlijk ook. Tijdens de show is Ridderbeks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Alle informatie – o.a. over Ridderbeks All-Inclusive deals, inschrijven voor workshop of proefrit – is te vinden op de site van Ridderbeks Echt.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Sylvia - maandag 11 februari 2019 

    Vorig jaar onze caravan gekocht en met aan onze kant de nodige hickcups prima service gekregen! Een aanrader!b

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Nieuws NIEUWS