De Witte Berg

Vakantiepark De Witte Berg krijgt 5e ANWB-ster

Campings

Camping de Witte Berg in het Twenstse Oostmarsum mag zich binnenkort 5-sterrencamping noemen. Daarmee schaart de camping zich in een select rijtje.

Familiepark De Witte Berg beretrots

Het park is eigendom van de familie Heerdink. Die is uiteraard beretrots op het binnenhalen van de vijfde ster. In Nederland zijn er 49 campings met vijf sterren. In heel Europa slechts 187. De camping scoorde bij de ANWB-inspecteurs uitzonderlijk hoog in de categoriën recreatie, terrein, zwemmen, eten en drinken en sanitair. De Witte Berg is vanaf 2020 een zogenaamde ANWB Top-camping.

De Witte Berg 1

Kleinschaligheid ondanks groei

Hoewel De Witte Berg groeit is en blijft het park kleinschalig. Zo werd recent het restaurant en de receptie gerenoveerd. Er kwam een overdekt zwembad en een indoor speeltuin. En er werd ruimte vrijgemaakt voor het plaatsen van chalets en tent-villa’s. Op de agenda staan verder een glijbaan bij de zwemvijver, een nieuw theater en de realisatie van een terrassencamping. Er komen 3 velden op verschillende niveaus. Zoals je dat vaak ziet in Frankrijk en Italië. Zo heb je op elke plek een prachtig uitzicht.

Het is en blijft echter vooral een familiecamping met een gemoedelijke sfeer. Dat is ook de kracht, aldus eigenaar Laurens Heerdink. Evenals het prachtige Twentse landschap in de buurt van de Duitse grens. “Dit is een pluim op ons werk. Er zijn niet veel kleine campings die de 5 sterren halen. Het is uniek… en daar zijn we heel trots op!”, aldus Laurens.

Naar de site van De Witte Berg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant