ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vakantiebeurs wil vooroordelen over kamperen wegnemen
Beurzen

Vakantiebeurs wil vooroordelen over kamperen wegnemen

  1. 21 december 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Kamperen. Dat is toch midden in de nacht naar een vies toilet lopen? Onder de muggenbulten, met een wc-rol onder de arm. En dan mazzel hebben als je in het donker niet over de eerste de beste scheerlijn struikelt. De Vakantiebeurs wil dit achterhaalde beeld over kamperen graag rechtzetten.

Hardnekkige vooroordelen

De vooroordelen over kamperen zijn behoorlijk hardnekkig. Ze zijn vaak gebaseerd op verhalen ‘van vroeger’ en vrijwel altijd ‘van horen zeggen’. Heb je gekampeerd en is het niks voor jou? Even goede vrienden natuurlijk. Maar voor wie het nog niet heeft geprobeerd: kamperen is al heel lang geen creperen meer. Er staan luxe tenten voor je klaar op de mooiste plekken. En als je de camper of caravan aansluit op stroom, ben je van alle gemakken voorzien. De Vakantiebeurs wil het je graag laten zien met het thema ‘Kamperen aan de kust’.

Vakantiebeurs 2019

Kamperen aan de kust

Vooral jongeren en mensen die vroeger met hun ouders zijn gaan kamperen hebben nog een ‘ouderwets’ beeld van kamperen. Maar de tijden zijn veranderd. Zo kun je nu zelfs luxe kamperen: glamping. Er staat een tent voor je klaar die is voorzien van een keuken, verschillende kamers, stroom en vaak zelfs een eigen toilet en ligbad. Niks geen luchtbed, maar een bed zoals je dat thuis hebt staan. Ook de vouwwagens, caravans en campers zijn met hun tijd meegegaan. Niemand hoeft zich in deze paleizen op wielen te behelpen. Van vloerverwarming tot espresso-apparaat, het zit er allemaal in. Op de beurs kun je de echte campingsfeer beleven. In een duinlandschap zijn tal van activiteiten en attracties, alsof je op een strandcamping staat. Om de sfeer alvast te proeven.

Vakantiebeurs 2019Alles is te huur

Tegenwoordig is op kampeergebied alles te huur. Dus een dure aankoop waar je later spijt van krijgt is niet nodig. Huur eerst eens een caravan en kijk hoe die bevalt. Hetzelfde geldt voor een camper. Huren en uitproberen is het devies. Ook vouwwagens en daktenten kun je eerst huren voordat je er een koopt.

De Vakantiebeurs, zien ontdekken beleven en doen, van 9 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar de site met alle informatie.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg, Video NIEUWS