ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2019
Vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2019
Beurzen

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2019

  1. 30 december 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Amsterdam is op 5 en 6 januari. Denk aan Congo, Tanzania of Uganda. Is het bespieden van Groot Wild als vakantiedoel iets voor jou? Met het fototoestel op leeuwensafari? Dan op naar de Beurs van Berlage.

Verre reizen zijn populair

Het is weer eens wat anders dan een Italiaans meer of een Frans dorpje. Niet dat daar verder iets mis mee is natuurlijk. Maar als je bijvoorbeeld met je fototoestel op leeuwenjacht wil gaan, Tanzania wel ziet zitten, dan moet je vooral deze gespecialiseerde vakantiebeurs bezoeken. Verre reizen zijn populair, het is niet voor niets dat het aantal stands ten opzichte van vorig jaar is verdubbeld. En bij 50 van de 150 aanbieders kun je bijvoorbeeld die leeuwenjacht met fototoestel boeken.

De Vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt op 5 en 6 januari plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een kaartje kost vooraf online 10,90 euro. Aan de kassa is het 2 euro duurder. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Openingstijden zaterdag van 11 tot 20 uur, zondag van 10 tot 18 uur.

Kijk voor meer info op www.vakantiebeursamsterdam.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS