Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2020 trakteert

Beurzen

De Vakantiebeurs is jarig. Van 16 tot en met 19 januari vindt de vijftigste editie plaats. Met dit jaar een nóg groter vakantieaanbod, een speciale festivaltent en winacties. Koop je kaartje nu online.

Vakantiebeurs, waar ga jij heen?

Een nóg groter aanbod van specialisten, activiteiten, presentaties, shows en de allerlekkerste gerechten vanuit de hele wereld. Internationaal feesten in de festivaltent en je kennis testen tijdens de Travel Pub Quiz. En tijdens de Vakantiebeurs zijn in totaal maar liefst tweehonderd prijzen te winnen. De geheel vernieuwde website brengt je meteen in vakantiestemming. De komende maanden verschijnt op deze site het complete programma en de lijst van alle deelnemers.

Vakantiebeurs 2020

50 jaar in beeld

Ga mee terug in de tijd. Er is een leuke video gemaakt over de afgelopen 50 jaar Vakantiebeurs. Van oude tv-commercials en een fragment uit Man bijt Hond tot heel oude posters en zwart-wit foto’s. Bekijk de video hier.

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan als voorproefje de video van de afgelopen editie. Die kun je hier bekijken.

Wat is er te doen?

Activiteiten

Ook tijdens deze jubileumeditie is er weer van alles te doen. Verbreek je record selfies maken, ontdek je nieuwe favoriete recept, neem een proefduik in de duiktank of raft door de Grand Canyon in een 9D Virtual Reality stoel.

Entertainment

Het animatieteam van de Vakantiebeurs Kids Club verzorgt dagelijks een leuk programma. In het Experience Theater zie je entertainment van over de hele wereld. Tijdens de dagelijkse Afrika Sundowner bruist het van de Afrikaanse zang en dans.

Eten & drinken

Een échte Italiaanse cappuccino op het Bella Italia Terras, streetfood van het Aziatisch Terras of apfelstrudel van de Oostenrijkse bierstube. Verschillende gezellige pleinen en terrassen wachten op je.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant