Vakantie Expobeurs

Vakantie Expobeurs in Gent

Beurzen

De Vakantie Expobeurs in Gent is dé vakantiebeurs voor Oost- en West-Vlaanderen. Gent ligt op zo’n 100 kilometer van Bergen op Zoom.

Vakantie tijdens koude maanden

Wat is er nieuw dit jaar bij de Vakantie Expobeurs? Nou, in ieder geval de timing. Vorig jaar vond de beurs namelijk in januari plaats. Dit jaar is dat halverwege de maand november. De beurs richt zich zo ook op vakanties tijdens de kerstperiode, of tijdens de koude Belgische wintermaanden. Wie wil er in deze periode nou niet naar de zon?

Vakantie Expobeurs 2019

Een rondreis, een cruise, skiën met Kerst of een strandvakantie in januari? Het kan allemaal. Ben je op zoek naar een bestemming voor de zomermaanden? Dan heb je daar nu extra lang de tijd voor. De exposantenlijst is lang. Zo staan er op de beurs specialisten voor vakanties naar bestemmingen als Afrika, Midden-Amerika en meer. Groepsreizen, familiereizen, cruisevakanties; alles is er te vinden.

Vakantie Expobeurs

De Vakantie Expobeurs, 16 en 17 november in het ICC Gent. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Aan de kassa kost een ticket 10 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. ICC Gent is te vinden aan de Familie Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent.
De camperplaats aan de Driebeekstraat ligt op 5 kilometer van de beurs.

Naar de site van de beurs.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant