ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vaderdagtip: Whisky houtsnippers voor op de bbq
Vaderdagtip: Whisky houtsnippers voor op de bbq
WVTTK

Vaderdagtip: Whisky houtsnippers voor op de bbq

  1. 14 juni 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

Nog op zoek naar een vaderdagcadeautje? Dan zijn de Jack Daniel’s houtsnippers van oude whiskeyvaten voor op de BBQ misschien wat. Ze geven een heerlijke smaak aan het vlees. Weer eens wat anders dan de stropdas.

bbqOude whiskyvaten in snippers

Point-Virgule introduceert geurende houtsnippers gemaakt van eiken vaten waarin Jack Daniel’s whiskey is gerijpt. De oude, doordrenkte vaten worden na gebruik versnipperd en dienen als smaakmaker voor de barbecue. De Whiskey Barrel Smoking Chips zijn heel eenvoudig te gebruiken. Strooi een handvol snippers op de gloeiende briketten en de heerlijke whiskey-aroma’s dringen diep door in het dichtschroeiende vlees.

Om het effect te versterken drenk je de snippers eerst een kwartiertje in water. De snippers kunnen ook op een elektrische of gasgrill gebruikt worden. Wikkel een handvol droge chips in aluminiumfolie, prik er gaatjes in en leg het ‘rookpakket’ onder het rooster op de grill.

Point Virgule Jack Daniel’s Houtsnippers, zak van 1 kilo, via onderstaande link snel in huis voor € 12,95.

 

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties