Vaderdagtip: Regatta picknicktas en koelbox ineen

Epula picnicbag

Regatta komt met de ultieme picknickset. De Epula 4 Picnic Pack is een picknicktas en koeltas tegelijk. De Regatta Matio Picnic Rug is een oprolbaar kleed dat natuurlijk niet mag ontbreken. Voor een heerlijk dagje buiten waarbij je alles bij de hand hebt. Een ideaal Vaderdagcadeau.

Regatta picnik rugHelemaal compleet

Met de nieuwe picknickuitrusting van Regatta heb je overal alles bij de hand. De Regatta Epula is een picknicktas en koeltas ineen. De tas heeft alles wat je nodig hebt voor een gezellige picknick op welke plek dan ook: borden, glazen, bestek en een flesopener. In het koeldeel hou je broodjes en drankjes de hele dag lekker vers en koel. De Matio Picnic Rug is een fijn oprolbaar picknickkleed. Het is gemaakt van waterafstotend materiaal zodat je niet nat wordt als je op vochtig gras zit. Het kleed heeft een onderkant van duurzaam PEVA, een middenlaag van zacht schuim en een bovenkant van geborsteld polyester. Ideaal voor een dag in het park, op het strand of op de camping.
Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft eigen waterproof materiaal ontwikkeld: Isotex. Hiermee wordt waterdichte ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.
Via onderstaande button heb je de tas (43 euro) en het kleed (13 euro) naar keus in de kleur blauw of rood snel in huis.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant