Vaderdag-tip: een BBQ op zonne-energie van GoSun

BBQ’en doe je op houtskool, gas of elektrisch. Wil je een stapje duurzamer? Met de GoSun barbecue je op zonne-energie. Hij is er in een aantal uitvoeringen en werkt ook als het bewolkt is. Lees voor gebruik wel even de gebruiksaanwijzing.

Compact en snel

De GoSun heeft een aparte look en is door zijn compacte vorm gemakkelijk mee te nemen. De dikke buis is voorzien van een kooklade met een houten handvat. Dit apparaat zet 80% van het zonlicht om in bruikbare warmte. Dat werkt met spiegels die als een vergrootglas voor warmte zorgen. Het koken in de GoSun gaat snel, binnen 20 minuten loopt de temperatuur in de koker op tot 290 graden. Hij is daarbij binnen enkele seconden gebruiksklaar. Je hebt verder ook niks nodig. Geen stroom, gas, vuur, brandstof of wat dan ook.
GoSun Go bbq

Veel mogelijkheden

Met de GoSun kun je koken, frituren, bakken, stomen en grillen. Onder alle omstandigheden blijft de buitenkant koud. De warmte zit in het apparaat. Je krijgt er 2 jaar garantie op. De buis van Pyrex is erop gemaakt lang mee te gaan. Zonder verpakking weegt hij 3,2 kilo en hij is 61 x 20 x 13 centimeter groot.  Uitgeklapt iets groter. Er zijn verschillende uitvoeringen, de kleinste is de GoSun Go. Deze kost 139 euro. Verzending naar Nederland is gratis. Je hebt hem tussen de twee en vijf werkdagen later in huis. Een ideaal Vaderdagcadeau dus. Kijk voor meer informatie op: www.gosuneurope.com
 

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant