ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Update voor Volkswagenbus: VW T6.1
Update voor Volkswagenbus: VW T6.1
WVTTK

Update voor Volkswagenbus: VW T6.1

  1. 5 april 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

De VW bus is een begrip, van de T1 tot de T6. Als Transporter, Caravelle, Multivan en California is het een bestseller. In totaal werden er bijna 12 miljoen van verkocht. De nieuwste versie van de Volkswagenbus krijgt een flinke update en heet T6.1.

Digitale cockpit

VW volgt de Sprinter en bouwt een berg aan assistent-systemen in de nieuwe T6.1. Het dashboard is voor het eerst in een VW bus digitaal. Het nieuwe spraakgestuurde infotainment-systeem is (via de ingebouwde simcard) voortdurend online. De voorkant van de bus is duidelijk anders, waarmee hij zich ook wat looks betreft weet te onderscheiden. Verder zijn er nieuwe motoren; van 90 tot 199 pk. Hij is ook volledig elektrisch aangedreven beschikbaar. De T6.1 heeft o.a. zijwind-assist, Lane-assist, Trailer-assist en Park-assist. Geïnteresseerden moeten nog wel even geduld hebben. Pas in de herfst van dit jaar wordt hij in de eerste landen geleverd.

VW T6.1 dash

VW T6.1 rear

www.vwbedrijfswagens.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties