c-compactline

Update voor c-compactline en c-tourer

Campers

Een update voor de c-compactline en de lichtgewicht c-tourer. De beide camperseries van Carthago waren nooit eerder zo comfortabel en veilig.

Carthago c-compactline is compacte lichtgewicht

Carthago nam de c-compactline (foto boven artikel) – met als basisvoertuig de Fiat Ducato – voor het nieuwe seizoen nog eens onder handen. We zien o.a. een nieuwe achterkant met geïntegreerde achterlichten. De buitenkant is ook voorzien van een nieuwe striping. Binnen valt de nieuwe ontworpen zithoek op. Daarbij is er keus uit nieuwe dessins voor de bekleding. Naar wens in stof, een combinatie van stof en leer of volledig leer. Nieuw is ook de Dometic-koelkast uit de 10-serie. Leuk detail: de deur van deze koelkast is aan beide kanten te openen. Bij verschillende indelingen is optioneel een oven met grillfunctie verkrijgbaar. Helemaal voorin pronkt een nieuw dashboard.

c-compactline rear

c-tourer nu ook op Mercedes

Het belangrijkste nieuws bij de c-tourer-serie is natuurlijk het nieuwe basisvoertuig. Want naast de c-tourer op Fiat Ducato is hij er nu ook op de Mercedes Sprinter. Beiden zijn overigens gekoppeld aan een speciaal verlaagd AL-KO chassis. In het interieur zien we naast de nieuw ontworpen zithoeken ook meer ruimte in de badkamer. We zien – net als bij de c-compactline – zelfs elementen terug uit de luxe Liner-klasse van Carthago. De c-tourer integraal en halfintegraal op Mercedes zijn uitgerust met alle assist-systemen en het MBUX multimediasysteem. Het tilt deze serie naar een hoger niveau. Tel je alle uitvoeringen en de keus in basisvoertuigen bij elkaar op, dan is er keus uit maar liefst 25 verschillende indelingen. Zo is er altijd een c-tourer die precies bij je past.

Carthago had al het nieuws graag gepresenteerd op de KCJ in Utrecht. Helaas, dat gaat dit jaar niet door. Maar voor wie nieuwsgierig is geworden: de Carthago-dealers laten graag alles zien. Je bent van harte welkom.

Naar de site van Carthago.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!