ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Unieke Bruder EXP-6 trailer
Unieke Bruder EXP-6 trailer
Caravans

Unieke Bruder EXP-6 trailer

  1. 15 april 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Twee broers die een adembenemende trailer in elkaar schroeven. De naam is Bruder (broer). In de EXP-6 zit al hun kennis en ervaring. Het maakt hem uniek in alle opzichten.

EXP-6 Aussie trailer

Ze kunnen het zelf redelijk kort samenvatten. “No other trailer on the market is blessed with our suspension, chassis, materials or passion”. Met deze zin in het achterhoofd kijken naar de foto’s en de video. Daar kan een geschreven tekst van 1000 woorden niet tegenop. Ga ik daarom ook niet eens proberen. Ik beperk me tot het vermelden van een aantal gegevens. Dat alle vier de wielen hun eigen onafhankelijke luchtvering hebben bijvoorbeeld. Hij zakt dieper door de knieën als je de vering op snelwegstand zet. Hij is dan gestroomlijnder dan menig ander model. Het hoeft daarom ook niet meteen een beest van een terreinauto te zijn aan de andere kant van de trekhaak. Een beetje SUV kan hem prima aan. Hij is met dissel 6,70 meter lang, de opbouw alleen meet precies 5 meter. Hij weegt 1680 kilo. Hij is veilig, de wanden en het dak zijn oersterk.

Bruder EXP-6

Alles elektrisch, alles per app te bedienen

Binnen een verrassend hoog comfortgehalte. Lekkere luie bank, flatscreen, airco. Tot aan 6 slaapplaatsen. Ben je op de plek waar je wezen wilt? Druk op de knop en de EXP-6 zakt naar de hoogte die je hebt gekozen. De achterkant gaat elektrisch omhoog. Meer stahoogte? Ook het dak gaat met dezelfde knop omhoog als je dat wilt. De trailer heeft twee koelboxen. Eentje is van binnenuit bereikbaar, de andere van buitenaf. Ze exporteren hun trailer overigens met alle plezier ook naar Europa.

 

www.bruderx.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS