ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Unicat MD77h, de villa op zes wielen
Unicat MD77h, de villa op zes wielen
Campers

Unicat MD77h, de villa op zes wielen

  1. 4 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

De Unicat MD77h, een villa op zes wielen en een droom van een -ik-ben-voor-altijd-weg-camper. Basis is een MAN TGS 33.540 6×6 met een L-cabine. Twaalf versnellingen, 540 pk/397 kW. 

Unicat met luxe

Dat je overal op voorbereid bent blijkt ook wel uit de inhoud van de dieseltank. Die is 1050 liter. En is de brandstof van bedenkelijke kwaliteit is er een verwarmd dieselfilter met waterscheiding die ervoor zorgt dat dat geen probleem hoeft te zijn. Benzine is er ook. Voor de achterop hangende motor. Die zit in een 125 liter tank met pompinstallatie. Zodat je zelf je motor weer kunt aftanken na een ritje. Het zal je niet meer verbazen dat de stoelen in de cabine luchtgeveerd zijn, verwarmd en van leer. Of dat er airco aan boord is en dat de ramen elektrisch zijn. Naast de achteruitrijcamera heb je nog 4 HD camera’s voor goed zicht rondom. Muziek haal je van mp3, i-pod. In de cabine verder nog een bed en een koelbox. Voor de navigatie zorgt een Garmin via satelliet en je hebt een ouderwets kompas.

unicatZelfdragende villa

De woonunit is 7,70 meter lang en geïsoleerd en zelfdragend. De zitgroep heeft een U-vorm en staat rond een draaibare en elektrisch te bedienen tafel. Er is plek voor vier. Achterin twee bedden in de slaapkamer. In de badkamer ligt vloerverwarming en een separate douche en wc. Unicat heeft er zelfs een wasmachine in weten te zetten. De keuken is compleet maar er is ook een buitenkeuken, met gas en inductie. De Teppan Yaki kookplaat ontbreekt natuurlijk ook niet.

AGM-accu’s zorgen ervoor dat je geen stroompaal nodig hebt. Natuurlijk liggen er op het dak zonnepanelen Je kunt 1170 liter vers water meenemen. Centrale verwarming en twee airco’s zorgen voor altijd aangename temperaturen in de woonruimte. Unicat strooit niet met prijzen voor zijn campers. Dat is niet netjes naar hun klandizie vinden ze. We schatten dat je voor deze aan een miljoen niet genoeg zult hebben. Met recht een villa op wielen.

www.unicat.net

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS