ScandicCaravans

Uitbreiding bij ScandicCaravans

Nieuws

ScandicCaravans ontwikkelt nieuwe ideeën. Het bedrijf gaat dichter bij de klant staan en breidt uit. Naast de bestaande breng- en haalservice werkt ScandicCaravans op locatie.

ScandicCaravans: voor de Scaninavische caravanmerken

Eigenaar Peter Edelman zit inmiddels zo’n 45 jaar in de caravanbranche. Ruim 10 jaar geleden zette hij ScandicCaravans in de markt. Het klantenbestand bestaat uit eigenaren van o.a. Solifer, Polar, Kabe, Cabby. Caravans en campers die zijn uitgerust met vloeistof cv-systemen zijn de expertise van het bedrijf.

ScandicCaravans

ScandicCaravans schuift nu nog dichter naar de klant toe. Daarmee vergroot het de dienstverlening. Naast uitbreiding van de bestaande haal -en brengservice werkt het bedrijf op locatie. Denk – als de campings weer open zijn – aan hulp aan een seizoenskampeerder met een cv-storing. Met een drietal werkplaatsen – zuidwest, oost en noord – zit het bedrijf dichter bij de klant. De reisafstand is daardoor korter.

Voor particulier en voor de branche

ScandicCaravans wordt – behalve door de particuliere eigenaren – ook door de caravanbranche steeds vaker gevonden. Bijvoorbeeld voor originele onderdelen van de merken Cabby, Polar, Sävsjö en Solifer. En natuurlijk ook voor het werk aan de cv-systemen van Alde en het wat oudere Primus. Regulier onderhoud en de BOVAG-beurt besteedt ScandicCaravans uit aan een externe partner. “Je moet doen waar je goed in bent, je specialiseren. Alleen dan kan je de klant het beste van dienst zijn”, is de filosofie van ScandicCaravans. De import -en verkoop van de zeer gewaardeerde PAX-handoekdrogers blijft.

ScandicCaravans

“Het geeft veel energie om sturing te geven aan deze verbetering van onze dienstverlening”, besluit Peter. “Vooral ook door het enthousiasme van de drie nieuwe technische partners denken we onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Naar de site van ScandicCaravans.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant