ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home U 690 grote jongen van Bocklet
U 690 grote jongen van Bocklet
Campers

U 690 grote jongen van Bocklet

  1. 20 februari 2016, 11:00
  2. 0 Reacties

Van Bocklet uit Koblenz lieten we je eerder al de modellen 650 en 750 zien. Het kan ook een maatje groter, dan kom je richting de regionen zoals die van onze overlanders MAN. Basis van hun Dakar U 690 is de tientons Unimog U 4023. Een expeditievoertuig met een verlaagd gewicht van 8,8 ton en een 5,1 liter motor met 170 kW / 231 pk. De schuine achterkant, erg handig bij steile heiligen, ontbreekt uiteraard niet. De knap 7 meter lange, 2.35 meter brede en 3,5 meter hoge U 690 heeft een afsluitbare doorgang tussen cabine en woongedeelte.

U 690 Bocklet exterieur

U 690 expeditievoertuig voor twee

Rechts naast de deur de kastruimte tot aan het plafond met daarin ook de 85 liter compressor koelkast. Daar tegenover de sanitaire ruimte met douche, wastafel en cassette-toilet. Boven de doorgang naar de cabine de controlepanelen. Aan de bestuurderskant de rondzit met ernaast het keukenblok, dubbele wasbak, twee pitten en veel bergruimte. Het tweepersoonsbed, bedmaat 2 bij 1.35 meter staat achterin. Daaronder ook veel bergruimte, die eveneens van buiten te bereiken is. Rondom bovenkastjes.

U 690 Bocklet interieur

Je komt er een heel end mee, de 300 liter diesel die in de tank kunnen. De andere tanks liggen binnen en zijn verwarmd. Er kunnen 220 liter in de verswatertank en 110 liter in de afvalwatertank. Behalve verwarming op gas kun je er ook voor kiezen om op diesel te stoken voor als je richting koude streken gaat. De prijs is er een van zes cijfers.

Bocklet U 690 interieur

Bij Bocklet kun je met al je individuele wensen terecht. Niet alleen als je een expeditievoertuig zoekt. Al zijn er inmiddels zo’n 20 verschillende modellen. Ze zijn allemaal te zien op onderstaande site.  Onder de naam Ando zetten ze ook net zo gemakkelijk een comfortabele alkoof in elkaar. Daarvan zijn er inmiddels 9 verschillende modellen. De zwaarste weegt 18.000 kilo. Tenslotte hebben ze ook nog 5 halfintegraal-modellen onder de naam Profi. Watertanden voor de liefhebbers.

www.bocklet.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS