Tweewieler laadbaan van Pollicino, die is handig

Accessoires

Het Italiaans Pollicino heeft een oplossing voor het gemakkelijk in de campergarage rijden van tweewielers. Gewone fietsen, elektrische fietsen, een scooter of een motor.  Ze passen allemaal op de laadbaan en gaan met de hand of automatisch zo naar binnen.

Verschillende uitvoeringen

Heb je één of twee gewone fietsen of e-bikes, dan kies je de Bike Speed. Wil je deze automatisch in je garage laden dan moet je de Electric Bike hebben. Voor een motor of scooter kies je de handbediende Manual Moto of de elektrische Electric Moto. Welke je ook kiest, de kwaliteit is goed. De Pollicino producten zijn gemaakt om er jarenlang plezier van te hebben.

pollicino laadbaan bikeslideUniverseel, past altijd

De bijgeleverde wielklem past altijd. Hij is namelijk instelbaar. De wielklem is eenvoudig te verwijderen als je hem niet gebruikt. Daardoor blijft je garage volledig bruikbaar. Gewicht is bij de camperaar altijd een probleem. De rail van de handmatige versie weegt slechts 12 kilo. De rail van de elektrische versie weegt slechts 16 kilo. De Pollicino is door iedereen te  monteren. Montage duurt nog geen 30 minuten. Er zijn verder geen adapters of montagesteunen nodig. Het product is helemaal compleet.
Groot voordeel van deze laadbaan is de uittrekbare laadstang. Deze zorgt ervoor dat je de laadbaan op de grond kunt zetten. Je hoeft dan bij het laden niet de hele fiets te tillen. Bij de laadbaan voor scooter of motor zet je het voorwiel vast in de klem. Bij een zwaarder exemplaar kun je kiezen voor de optionele oprijplaat. Vervolgens duw je hem zo naar binnen. Of, bij de elektrische versie, laat je hem via de afstandbediening zo naar binnen trekken.
De handmatig bediende laadbaan kost 605 euro. De elektrische uitvoering kost 1199 euro. Alle informatie is te vinden op onderstaande site.
www.bikeslide.eu
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant