motorhome salon

Tweedehands Motorhome Salon 2020

Beurzen

De Tweedehands Motorhome Salon 2020 vindt plaats in februari en nog een keer in maart. Maar wil je gratis overnachten naast de beurs, dan kun je er maar beter vroeg bij zijn.

Twee keer Motorhome Salon 2020

Op 15 en 16 februari is de beurs te bezoeken in Antwerpen. Op 7 en 8 maart zijn bezoekers welkom in Kortrijk. Beide beurzen vinden plaats op zaterdag en zondag. Op zaterdag is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In Antwerpen vindt de Motorhome Salon voor de tiende keer plaats, in Kortrijk voor de derde keer. Op beide beurzen staan zo’n vijftig exposanten. Er is keus uit honderden tweedehands campers, die bij onze zuiderburen motorhomes heten.

motorhome salon 2020

Divers aanbod en overnachten

De Motorhome Salon 2020 is niet alleen interessant voor wie een gebruikte camper zoekt. Het beursaanbod is nog veel groter. Denk aan kampeeraccessoires, campings en camperplaatsen, kampeergidsen en -magazines. Je kunt er veel informatie krijgen en tips en tricks vinden. Of idee├źn opdoen voor de volgende campervakantie. Bij de beurs in Antwerpen kun je gratis overnachten op camperpark Vogelzang. In Kortrijk kost een overnachting 4 euro inclusief stroom. Je staat dan in het nog aan te leggen camperdorp op de parking van de Expo in Kortrijk. Alle informatie, de mogelijkheid om te reserveren en tips over uitstapjes in de omgeving staan op onderstaande site.

Naar de site van de Motorhome Salon.

motorhome salon 2020

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant