ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Tweedehands CaravanMotorhomeSalon 2018
Tweedehands CaravanMotorhomeSalon 2018
Beurzen

Tweedehands CaravanMotorhomeSalon 2018

  1. 15 maart 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

De grootste beurs voor tweedehands campers en caravans is de Tweedehands CaravanMotorhomeSalon. De beurs vindt op 17 en 18 maart plaats in de Xpo in het Belgische Kortrijk. Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost 5 euro, kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen.

Veel te zien in Kortrijk

De beurs telt meer dan vijftig exposanten, dus er is genoeg te zien. Tweedehands campers en caravans van particulieren, maar ook uit de voorraad van dealers. Interessante prijzen en een goede garantie. Verder biedt de beurs plaats aan aanbieders van accessoires, verzekeraars, campinggidsen, campings en meer. Ook de nodige verhuurbedrijven zijn present. Handig voor mensen die eerst eens willen proeven voordat ze gaan kopen.

Tweedehands CaravanMotorhomeSalon 2018

Overnachten in de buurt

Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is een volledig uitgerust kampeerautoterrein met acht ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen. Ze kunnen er ook hun afval(water) kwijt. Het kampeerautoterrein Broeltorens is ideaal gelegen: op een boogscheut van het historische en commerciële hart én met zicht op de Broeltorens. Tegelijkertijd kampeer je ook vlakbij de vernieuwde Leieboorden, die ideale fiets- en wandelpromenades zijn.

Dit kampeerautoterrein ligt op Parking Broeltorens op het Buda-eiland. Je kan het bereiken door het volgen van het parkeergeleidingssysteem vanaf alle invalswegen naar het centrum Kortrijk en dit richting Parking Broeltorens via de IJzerkaai.

Kortrijk Xpo ligt onmiddellijk aan de afrit n°2 van de autosnelweg E17.

Doorniksesteenweg 216
BE – 8500 Kortrijk
België

www.caravanmotorhomesalon.be

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS