TV kijken op je tablet? Zwanenhalshouder mee!

Accessoires

De televisie kan thuis blijven. We kijken op vakantie net zo makkelijk op onze telefoon of tablet. Dat is soms behelpen, vooral in bed. Een handige zwanenhalshouder biedt uitkomst.

Zwanenhalshouder; dat is handig

Je kunt ervoor kiezen om de televisie thuis te laten. Geen dure en zware schotel op je dak, maar gewoon je telefoon of tablet mee. Voor vertrek zet je er al wat films en series op. En mocht het onverhoopt de hele week regenen, dan is er altijd nog Netflix. Dan is een dagje binnen zitten geen straf. Tot zover de theorie. In de praktijk werkt dit ook prima, zo hebben we ervaren. Telefoon of tablet rechtop op de tafel en kijken maar. Alleen het samen kijken in bed, later op de avond. Dat gaf een probleem.

Je telefoon zo vasthouden dat je zelf kunt kijken is al een uitdaging. En dat is het helemaal als je met z’n tweeën wilt kijken. Dan kan een zogenaamde zwanenhalshouder van pas komen. Dit is een flexibele en verstelbare houder waar je de telefoon of tablet inklemt. Dankzij de lange hals buig je hem precies in de richting waar je beiden prettig kunt kijken. Je eigen kleine thuisbioscoop voor 24,95 euro. Alleen nog een veilig plekje voor je glas wijn vinden.

Bekijk bij Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant