ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Truma met AquaGo geiser in VS
Truma met AquaGo geiser in VS
Accessoires

Truma met AquaGo geiser in VS

  1. 25 januari 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Groot optreden voor Truma in de VS: in december 2014 heeft Truma zichzelf en zijn producten op de National RV Trade Show in Louisville, Kentucky, voorgesteld. De vakbeurs behoort tot de grootste en belangrijkste evenementen van de sector in Noord-Amerika. In het middelpunt van het beursoptreden stond een nieuw product, dat Truma speciaal op de vereisten van de Noord-Amerikaanse markt afgestemd heeft: de Truma AquaGoTM.

AquaGo: Warm water zoals thuis

Deze geiser produceert met een druk op de knop warm water in de camper of caravan. “In de VS en Canada is het gebruikelijk om in het voertuig te douchen. In het kader van een groots opgezette enquête bij eindklanten hebben wij vastgesteld, dat de kampeerders bij de bestaande boilers en geisers warmwatercomfort zoals thuis missen”, verduidelijkt Gerhard Hundsberger, CEO van Truma Corp. De Truma AquaGoTM voldoet precies aan deze noden: hij levert onmiddellijk en in onbeperkte hoeveelheid warm water en dit compleet zonder temperatuurschommelingen. Dankzij zijn 17,6 kW brander op propaan is de Truma AquaGoTM de krachtigste geiser op de markt. Een gepatenteerde ‘Temperature Stabilizer’ zorgt voor een constante watertemperatuur van 49 °C.

Truma-Aqua

Publieke douche

John Draheim, CEO van Fleetwood, één van de bekendste Noord-Amerikaanse fabrikanten, overtuigde zich ter plaatse van de voordelen van het nieuwe product en nam op de Truma-stand een royale publieke douche. Truma schonk als tegenprestatie 5.000 $ aan een liefdadigheidsorganisatie. De actie baarde heel wat opzien in de sector en zorgde voor een gigantisch mediaspektakel. Ook de Truma Combi-verwarming werd op de beurs in Louisville met veel belangstelling onthaald, omdat gecombineerde warmelucht- en warmwaterapparaten in Noord-Amerika tot nu toe niet bekend zijn. “Wij hebben de Combi aan de bijzonderheden en voorwaarden van de Noord-Amerikaanse markt aangepast en overeenkomstig goedgekeurd”, aldus Hundsberger. En dat is nog niet alles. Truma heeft met nog een evenement naam gemaakt in de sector: het bedrijf nodigde klanten, zakenpartners en journalisten uit voor een typisch Duitse kerstmarkt. Daarvoor veranderde Truma zijn volledige stand in een traditioneel winter-kerstmarkt-decor – inclusief kraampjes, glühwein, ontbijtkoek, kopjes en blauwe kerstmutsen. Dat wisten de gasten te waarderen!

Truma-Aqua2-campingtrend-

De beurs was voor Truma helemaal geslaagd. “De belangstelling voor ‘newcomer’ Truma, onze innovatieve producten en de kwaliteit ‘made in Germany’ was enorm’, vertelt Gerhard Hundsberger tevreden. Truma is al sinds vorig jaar in de VS vertegenwoordigd. In augustus 2013 heeft het bedrijf de dochteronderneming Truma Corp. in Elkart, Indiana, opgericht. “Wij willen in Noord-Amerika voet aan de grond krijgen en de groeikansen op de grootste caravaningmarkt ter wereld benutten.” Elkhart, waar talrijke toonaangevende voertuigfabrikanten en verkopers gevestigd zijn, is het centrum van de Amerikaanse caravaningindustrie. “Wij bevinden ons in het midden van de actie en vlakbij onze klanten.” Zes medewerkers zijn bij Truma Corp. voor verkoop, marketing, service en business development verantwoordelijk.

www.truma.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS