Truma Smart Mover

Truma Smart Mover

Accessoires

De Smart Mover van Truma: de grote hulp voor de kleine prijs. Verkrijgbaar als halfautomaat en volautomaat. Deze movers passen op bijna alle gangbare caravanframes.

Truma Smart Mover M

Dit is een halfautomatische mover. Dat wil zeggen dat je de rol zelf op de band zet. Dat doe je middels één hefboombeweging. De rol is gemaakt van gegoten aluminium. Hij is daardoor robuust en licht van gewicht. Dit model is geschikt voor enkelassige caravans met een gewicht tot aan 1800 kilo. Manoeuvreren doet dit instapmodel tot op de millimeter nauwkeurig. Door de softstart-functie doet de mover dat zonder schokken. Hellingen tot 13% zijn geen probleem.

Truma Mover Smaert M
Truma Mover Smart M

Truma Mover A

Dit is een volautomatische mover. Door een druk op de knop is hij gebruiksklaar. Met de afstandsbediening zet je de caravan vervolgens soepel en nauwkeurig op zijn plek. Laat je de knop los, dan remt de caravan meteen. Deze Smart Mover A is geschikt voor caravans tot aan een gewicht van 2000 kilo. De aluminium rol brengt de aandrijfskracht optimaal over. Gemak dient de mens met deze voordelige volautomatische manoeuvreerhulp.

Truma Mover Smart A
Truma Mover Smart A

Op onderstaande site lees je de vergelijking tussen deze movers en de SX mover van Truma. Ook staan er de nodige handige accessoires op.

Naar de site van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!