ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Truma presenteert Mover SX
Truma presenteert Mover SX
Accessoires

Truma presenteert Mover SX

  1. 13 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Truma toont hem trots op de komende Caravan Salon. De nieuwe Mover SX. Traploos en daarmee zeer precies je caravan rangeren. Manueel te bedienen. De eerste in zijn soort.

Mover SX vanaf augustus te koop

In de ontwikkeling van de nieuwe SX zijn techniek- en designelementen geslopen van de al langer bekende XT. De nieuwe SX mover is de eerste die manueel te bedienen is en traploos rangeert. De hoogst mogelijke precisie, zonder schokken. Daarvoor kreeg de SX een intelligente stuursysteem en een intuïtieve afstandsbediening. Net als bij de XT versnel je door de schuif te bedienen en stuur je met de draaiknop. Dat is ook prima tegelijk te regelen. Met gevoel een bocht nemen met de caravan is daardoor snel geleerd. Je draait je caravan net zo makkelijk 360 graden rond. Op de millimeter zet je hem met de dissel boven de trekhaak.

De Mover SX zet je eenvoudig op het wiel en haal je er niet zo makkelijk weer af. Zonder slinger. De slimme mechaniek zorgt ervoor dat dit zonder kracht zetten te doen is. De motor van de SX is sterk genoeg om caravans met enkele as en een gewicht tot aan 2000 kilo zonder moeite te verplaatsen. En dat zelfs bij hellingen tot 13%. Kwaliteit made in Germany, modern design en, als bij alle Movers van Truma, een uitgebreid veiligheidsconcept. Vanaf augustus 2017 is de nieuwe Mover SX te koop. Prijs € 1569,-.

www.Truma.nl

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS