ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Truma LevelControl wint DCC Award 2017
Truma LevelControl wint DCC Award 2017
Accessoires

Truma LevelControl wint DCC Award 2017

  1. 27 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Deutsche Camping Club reikt elk jaar de zogenaande Technik-Award uit. Een beloning voor bijzondere producten uit de kampeerbranche. Op de Messe Touristik & Caravaning in Leipzig bleek de LevelControl van Truma de winnaar voor 2017.

LevelControl voegt iets toe

Kamperen is nog mooier als je er de juiste spullen voor hebt. De award wil de meest praktische kampeeraccessoires belonen. Naast nut en comfort telt ook veiligheid mee. Dit jaar was het Truma dat voor de LevelControl de prijs in ontvangst mocht nemen. De LevelControl zorgt voor een uitbreiding van de mogelijkheden van de iNet-Box. Je kunt er heel nauwkeurig de hoeveelheid gas in je gasfles mee aflezen. Ook geeft het aan hoelang je daar nog mee doet. Heel comfortabel af te lezen vanaf je telefoon op tablet. Dat gaat via Bluetooth en de iNet-Box. Mocht je niet in de buurt van je caravan of camper zijn dan krijg je een sms-bericht. Je kunt zelfs per sms een alarm instellen als je gasvoorraad onder een vooraf aangegeven minimum daalt.

Direct inzetbaar

De jury van de DCC vond het positief dat de LevelControl universeel inzetbaar is. Het apparaat is geschikt voor alle gangbare Europese stalen en aluminium gasflessen. Zoek het type gasfles dat je hebt op de app, er staan er 26 in, en stel je LevelControl daarop in. Staat jouw fles er niet bij, dan geef je de gegevens van de fles in en kun je alsnog verder. Heb je twee gasflessen kun je ook twee LevelControls gebruiken. Indruk maakte ook dat hij direct te gebruiken is. Verbinden met je i-Net Box is voldoende. Hij werkt op batterijen en geeft een signaal als die bijna op zijn. De batterijen gaan ongeveer een jaar lang mee.

www.truma.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS