Truma Levelcontrol

Truma Levelcontrol voorkomt verrassingen

Accessoires

Het is koud en dus gaat de verwarming in de camper of caravan aan. Maar wanneer is het gas op? Juist, meestal midden in de nacht. Met de Truma Levelcontrol voorkom je deze onaangename verrassing.

Truma levelcontrol meet inhoud gasfles

De Truma Levelcontrol is een klein plat apparaat. Je plakt het magnetisch onder een stalen gasfles of met een houdertje onder een aluminium fles. Het werkt via een ultrasoon signaal. Zo kun je op elk gewenst moment van de dag kijken hoeveel gas je nog hebt. Je wordt dus nooit verrast door een lege gasfles. Het checken van het niveau gebeurt via een app op je telefoon. Daarnaast waarschuwt de Levelcontrol als het gas bijna op is. We leggen het helemaal uit in onderstaande video.

Naar de site van Truma.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Vijf tips van Truma over gasgebruik

Over gas bestaat veel onzekerheid. Mag je er nu wel of niet mee rijden als de fles open staat? Wanneer moet je een gasslang vervangen? Hoe voorkom je dat je er midden in de nacht uit moet omdat de tank leeg is? En het gasfilter, is dat nou onzin of hoe zit dat eigenlijk?
Wij vroegen de gasspecialisten van Truma waar je nou precies op moet letten bij gebruik van gas in de caravan of camper.

Wil je de vijf tips van Truma lezen? Ga dan hier naar het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant